Şimdi Ara

fiyuu uygulamasında %50 indirim (maks. 20 TL) (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
182
Cevap
5
Favori
15.199
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mx0131 -- 8 Mayıs 2018; 20:39:36 >
  • tam 2 saat geçti popeyes siparişim teslim edilmedi

sorduğumda başka şubeye yönlendirilmiş dediler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CeyKalDa

tam 2 saat geçti popeyes siparişim teslim edilmedi

sorduğumda başka şubeye yönlendirilmiş dediler
    fırsat diye diye çatlıyacan mübarek kıtlık çıkaracan

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • deneyelim bir ara

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • son msj yazdıktan 2 dakka sonra geldi

ama başka kurye idi özür diledi motoru bozulmuş

siparişi aldım tam kapıyı kapatacağım abi bu kadar siparişi bedava mı alıyon diye sordu

yok gözüm bkm ekspres kredi kartından tahsil edeyor dedim

bu kadar sipariş görünce acaba sizde mi kuryesiniz diye düşümdüm de

• Bölgenizde restoran yoktur uyarısı yoksa bu uygulamadaki indirimden yararlanamıyor muyuz demek?

• işyerimden 20dk yürürsem 3tane avm ye gidebiliyorum. (profilo, trump, astoria)
    evimden 15-20dk yürürsem yine 3tane avm ye gidebiliyorum. (kanyon, özdilek, metrocity)
    fiyuu 2adres içinde kapsama alanında değilsin diyor. :D Bu adamlar bu uygulamayı kime emanet etmişse yazık olmuş
  • Arkadaşlar aynı bkm express hesabından fakat farklı fiyuu hesabından çeksek de 20tl indirim düşüyor mu?
  • Peter Capaldi kullanıcısına yanıt
    Zaten dogrusu bu yoksa yapamassin hediye gelmez + indirimde olmuyor galiba

• tonbalıklı T kullanıcısına yanıt
    Yeni bkm hesabı mı açmalıyım yani 40 a 20 düşmesi için, yoksa şu anki haliyle düşer mi o 20tl?Bazı arkadaşlar 1'den fazla almışlar da o yüzden sordum, bu arada evet yeni hesap açtığım için hediye menü geliyor.
  • Popeyesten güzel bir kombonuz var mı 4 kişiye yetecek.
  • dun usta donerciden siparis verdim tam 2 saatte geldi.Cok ucuza malolmasina ragmen pisman oldum,marketteki paket donerlerden farki yok belki de daha kotu.

Ayni bkm yeni fiyu yapiyorum hocam hatta yeni fiyu icin numarayi su aptal bet sitelerinden mesaj gelen numara ile yapiyorum.

Ne tercih ediyorsunuz menu olarak oneriniz varmi?

• quote:

Orijinalden alıntı: Thema

Popeyesten güzel bir kombonuz var mı 4 kişiye yetecek.
    parça tavuk menü (böyük seçim acılı düz patates kızartma) + 20' li deep chicken menü (böyük seçim acısız baharatlı pilav)
    + pop chicken menü hedaye
    Hocam ben olaya pek ölücü olarak yaklaşmıyorum. Genelde 2 kişi yiyoruz zaten, eğer tıka basa açsak 2 tane şu ikili menü(big king ve king chicken olan) alıp yanında double köfteburger seçip yiyoruz. Cidden yediğimiz gün çok zorlandık pek önermiyorum .

Asıl önerim ise ikili menü artı smokehouse burger alıyorum tek olarak (menü değil tek hamburger) yanına da double köfteburger alıp bölüşüyoruz arkadaşla çok güzel oluyor. Başka türlü de sipariş vermedik daha 3.de de aynısını vereceğiz.

Sizin de bir öneriniz varsa almak isterim hocam, bizim burada ne yazık ki sadece bk var.

Hocam ayni kafadaniz gidip 3-4 tane vasat hamburgerdense steakhouse (sadece sandvic) + şu tendercrisp gibi olan varya yine steakhouse familyasindan tavuklu onun menusunu aliyorum

İcecek o tavugunki yetiyor zaten pepsiyi icmiyorum cidden iyi oluyor

Size tavsiyem arbys bulmaniz herhangi etli sandvicin icine fazladan tutsulenmis et koydurabiliyorsunuz cok cilgin bise oluyor

• Sipariş iptal edildi diyor ancak bkmden parayı çekti bunlar, üstüne de müşteri temsilcisine bağlanmıyor.Ne aptal uygulama ya insan yazmaz mı neden iptal oldu sipariş diye, bildirim bile gelmiyor.Siparişi adres sorunu diye iptal etmişler parayı da iade etmiyorlar hemen, limitim doldu bununla umarım batarlar kısa sürede...
    Hocam arby's keşke yakında olsa, denk geldikçe hep arbys e gidiyorum çok güzel oluyor her anlamda.Ne yazık ki sadece avmlere açıyorlar şube.
    Haydaa noldu yaw yakin zamanda neden batiyolar

Maalesef

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.