Şimdi Ara

fiyuu uygulamasında %50 indirim (maks. 20 TL) (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
182
Cevap
5
Favori
15.199
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam durduk yere verdiğim siparişi iptal ettiler, oradan normalde sipariş veriyordum getiriyorlardı. Şimdi iptal sebebini zar zor öğrendim adres sıkıntısıymış, para iadesini de 3 gün içinde yapacaklarmış adama her türlü dil döktüm o paraya başka bir şey gönder, gönderemiyorsan gidip ben alayım diye sanki robotmuş gibi yok diyor sürekli bir çözüm önermiyor. Gittim makarna haşladım yedim daha da para vermem bunlara

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Peter Capaldi kullanıcısına yanıt
    Jxjxjxj tamamdir hocam.

Texas smokehouse tadi guzelmi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hacılar ne yiyelim hamburger olarak?

• tonbalıklı T kullanıcısına yanıt
    Texas smokehouse güzel ancak evde yapılan makarnanın tadı paha biçilemez hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: Peter Capaldi

Texas smokehouse güzel ancak evde yapılan makarnanın tadı paha biçilemez hocam
    +1

popeyes gözel ama bugün evde dondurulmuş baget pişirilmişti

popeyes dan daha güzel ve hiç popeyes sipariş vermeme gerek kalmadı

• quote:

Orijinalden alıntı: CeyKalDa

bu hafta 3. Oldu sınır yok

4 kişilik maxi kova menü hedaye burger ile 37₺ ye sipariş gectim
    3. Kere mi kullandınız ben herkese bir kere indirim var sanıyordum. Ben de deneyeyim.

• quote:

Orijinalden alıntı: pelerinlikedi

3. Kere mi kullandınız ben herkese bir kere indirim var sanıyordum. Ben de deneyeyim.

Alıntıları Göster
    yaklaşık 20 defa kullandım
    ama arada müşteri hizmetleri ile canlı bağlantı kurup allah razı olsun demeyi ihmal etmiyorum
    yoksa adamlar bloke ederler adresimi
  • Bakırköyde hizmet veren restoran yokmuş. Etrafımda 5 tane burger king var.

• kaldı 3 günn

• Hediye menü için yeni hesap açmaya gerek yok galiba

Profilden mail ve email değiştim kabul etti.

Bkmde olurmu bilmem

• Arbys ten 3 lü menü alınca bir burger hediye de hediye verdi. 33. tl ye 4 burger ve 1 lt içecek patatesle beraber 16 küsüre geldi. Ancak tırtıklı patatesler hamur olmuştu. ilk defa arbys yedik, düz burgerlerden çok daha lezzetli tavsiye ederim burgerkingin ufak menüleri yerine.

• Öyle boktan bir uygulama ki biraz önce sipariş verdim parayı çekti sonra iptal edildi neymiş gönderilemiyormuş. O zaman niye parayı çekiyorsun restaurant devre dışı de. Seni mi takip edeceğim ben? ALLAH bilir parayı ne zaman yatıracaklar! Müşteri temsilcisine uygulamada bağlanmayı bekliyorum 10 dakikadır.
  • Sağol hocam başlığı gördüm kullandım bende. Enpara kredi kartını bkm ye ekleyip öyle aldım indirimi %20 de oradan

• quote:

Orijinalden alıntı: Johny Constantine

Öyle boktan bir uygulama ki biraz önce sipariş verdim parayı çekti sonra iptal edildi neymiş gönderilemiyormuş. O zaman niye parayı çekiyorsun restaurant devre dışı de. Seni mi takip edeceğim ben? ALLAH bilir parayı ne zaman yatıracaklar! Müşteri temsilcisine uygulamada bağlanmayı bekliyorum 10 dakikadır.
    12/05/2018 tarihli popeyes siparişim 2 saatte teslim edilmedi ardından iptal edildi
    sorduğumda kuryenin konumda belirtilen adrese gittiğini bulamadığını söyledi
    ben de konum bilgisinde birkaç sokak ilerideki iş yerini gösterdiğini buna rağmen açık adres yazdığımı daha önceki 11 teslimatta hiç sorun olmadığını yazdım
    bana telefonla ulaşılamadığını yazdı

neyseki hesaba indirim devam ediyordu ertesi gün aynı siparişi verdim ama bu defa adres bilgisine telefonumu da yazınca yine aynı iş yerine giden kurye bu defa beni aradı ve tarif edince geldi

• Yarın sonnnnn

• Konum bulmuyor bu uygulama

Telefondaki tüm uygulamalarda konum bulunuyor bunda bulamıyor

Konum bulunuyor diyip kalıyor öyle

• berbat bir uygulama saatlerce sipariş beklersin iptal edildi mi diye bilgi mesajı bile gelmez farklı bir Restaurant dan verdiğim sipariş bir saatte gelmedi sildim direk

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dün bende ilk defa vereyim dedim sipariş hüsranla sonuçlandı, getiremediler siparişi iptal ettiler, canlı yardıma ulaşmak imkansız, sıkıntı olunca ulaşacak kimse yok, sildim direk uygulamayı , yemeksepetinin gözünü seveyim.

• Thema kullanıcısına yanıt
    ben sorunsuz canlı yardıma ulaşabiliyorum

ama popeye sanırım sıkıldı benden artık siparişleri eskik teslim ediyorlar

• Bugün sonmuş, farklı hesap aynı bkm ye bağlı farklı kartla sipariş verdik indirim düştü. Kullanacakların bilgisine.

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.