Şimdi Ara

Fiziği İyi Olanlar Ahmet Nuri Akay'ı Nasıl Buluyorlar ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
2
Favori
1.042
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Lys-Ygs de artık daha çok sözel sorular çıkıyor ;acaba Ahmet Nuri ye çalışmam zaman kaybı mı olur ?Forumda hem çok övenler var hem de yavaş ve ayrıntılı anlatıyor diye eleştirenler ; tereddütte kaldım ?

• up
  • Tekinay iyidir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tekinay var ben de ama bir çok kişi pek beğenmiyor ;bence fena değil .Ama sanırım Ahmet hocanın yanında çok sönük kalır.

Evet bilen arkadaşlardan cevap bekliyorum ben bu arada bedava olan bir kaç dersi izleyip ;izlenimlerimi sizinle paylaşacağım.
  • Umut öncül+palme yeterli geliyor bana keşke çözümler gelse de femden de gidebilsek

• quote:

Orijinalden alıntı: turhan19

Umut öncül+palme yeterli geliyor bana keşke çözümler gelse de femden de gidebilsek

Ahmet 'i dinledin mi ? Umut hoca ;Ahmet 'ten daha mı iyi ?daha doğrusu hangisi daha çok sınava yönelik anlatıyor ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • mathsphysics M kullanıcısına yanıt
    Ahmet nuri 5dk dinledim tahtada anlatıyor ve yavaş anlatıyor. Umut öncül kağıtta anlatıyor özel ders gibi geliyor bana da samimi geldi

Hocam siz de hocaları tek tek dinleyin size samimi geleni dinleyin

• turhan19 kullanıcısına yanıt
    evet en iyisi öyle yapmak ; çok teşekkür ederim cevapların için .Son bir soru sorayım ; YGS fizik için Fem simetri veya Güvendere çalıştın mı ?
    Fem simetri ygs si %95 i bitti lys de momentum bitti simetriler iyidir ama yanında video izlemek de gerekir konu anlatımı yüzeysel biraz güvenderi bilmiyorum

• gnclll..
  • 11 sen zaman kaybı değil aslında bakış açını geliştirir ama 12 isen gerek yok. ben ahmet nuriden öğrenmiştim fiziği dershanedeki ve okuldaki fizik hocalarından falan iyiydim ama lysye bi etkisi olmadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SingedFTW

11 sen zaman kaybı değil aslında bakış açını geliştirir ama 12 isen gerek yok. ben ahmet nuriden öğrenmiştim fiziği dershanedeki ve okuldaki fizik hocalarından falan iyiydim ama lysye bi etkisi olmadı.

Çok iyi anlatıyorsa Lys ye neden etkisi olmadı .( Mantığını tam kavratıyorsa aksine hem lys hem de ygs ye çok olumlu etkisi olması gerekmez mi ? ) İkinci sorum ; onun yerine hangi hocayı tavsiye edersin ? teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mathsphysics

quote:

Orijinalden alıntı: SingedFTW

11 sen zaman kaybı değil aslında bakış açını geliştirir ama 12 isen gerek yok. ben ahmet nuriden öğrenmiştim fiziği dershanedeki ve okuldaki fizik hocalarından falan iyiydim ama lysye bi etkisi olmadı.

Çok iyi anlatıyorsa Lys ye neden etkisi olmadı .( Mantığını tam kavratıyorsa aksine hem lys hem de ygs ye çok olumlu etkisi olması gerekmez mi ? ) İkinci sorum ; onun yerine hangi hocayı tavsiye edersin ? teşekkürler.

ahmet nurinin anlattıkları lysnin çok üstünde lysde boya soruyolar ahmet nuri parçacık hızlandırıcıların çalışma prensibini anlatıyor soru üzerinden. lys de 27 yaptım bu arada yanlışlarım da sözel sorular teori yasa falan.

• eğer mf 4 tercihi düşünüyorsan şüphen olmasın al maddi anlamda da zorluk çıkarmayacaksa ama diğer puan türleri düşünüyorsan daha hafif git .Ahmet nuri akay apayrı bir bilgi deryası lys nin çok üzerinde ama mühendislik düşünüyorsan çok fayda sağlar üniye gitmeden merak ve bigi sağlar .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Malcolmx25

eğer mf 4 tercihi düşünüyorsan şüphen olmasın al maddi anlamda da zorluk çıkarmayacaksa ama diğer puan türleri düşünüyorsan daha hafif git .Ahmet nuri akay apayrı bir bilgi deryası lys nin çok üzerinde ama mühendislik düşünüyorsan çok fayda sağlar üniye gitmeden merak ve bigi sağlar .

mf3 düşünüyorum yararsız mı olur ? aklıma takılan şu ; konuların mantıgını en iyi bu hoca kavratıyorsa ; sınavda fizik netimi çok yükseltmez mi ?
    Mf 3 düşünüyorsan bence normal herkesin gittiği gibi git zaten mühendislik okumayacaksın.Fazlaca zaman ve emek vermen gerekir nuri Akay videoları için .Normal piyasa da bulunan hocalardan git bence .

• quote:

Orijinalden alıntı: Malcolmx25

Mf 3 düşünüyorsan bence normal herkesin gittiği gibi git zaten mühendislik okumayacaksın.Fazlaca zaman ve emek vermen gerekir nuri Akay videoları için .Normal piyasa da bulunan hocalardan git bence .

Kusura bakma çok soru sordum ama son bir şey sorayım ; Konuları çok mu uzun anlatıyor ;yani sözgelimi normal 1 saatte anlatılacak konuyu 3 saatte falan mı anlatıyor ?
  • Mehmet ayber + Umut öncül dinliyorum sonra soru bankasına dalıyorum

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.