Bildirim
Fiziğimi değerlendirmeliyim (2. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
hamallık yapabilirsin.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
aynı okulda benden bi alt sınıfta bi çocuk vardı bisikletçi idi. kaldırımlara falan çıkardı herkes "oooo" derdi falan. ben dedim "bende yapabilirim ne var" diye. herkes dalga geçmişti o zaman. aylarca yıllarca kastım, tecrübemi arttırdım. tüm okulda herkesin önünde kaldırım çıkmaya çalışan çocuğun yanında duvarla, parmaklıklara, banklara, bisikletin üstünden atlayıp zıplayıp tırmanmıştım. o gün bu gün çocuk bisiklet binmeyi bıraktı ve benle hiçbişey olmamasına rağmen ilişkimi kesti. zerre umrumda değil ve ben dediğimi yapıp onu yendim. hırsla yap inatla yap. yeter ki yap. ben şuan çok mutluyum, sende ol -
benimde boyum 1.79 ve 62 kiloyum bizden cacık olmaz çok zayıfız
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Jesse Owens
Teşekkürler yanıtınız için. Peki böyle koşu yarışlarından vb. nasıl haberdar olabilirim biraz araştırmıştım konuyu açmadan önce ama pek bir şey bulamadımhttps://www.yarisbul.com/events/kategori/kosu/www.redbull.comhttps://www.redbull.com/tr-tr/tags/running
vs..
googlea koşu etkinlikleri yaz.
facebooka koşucular grubu flaan yaz ne biliim. araştır işte kardeş.
-
Bayılırım hamallık yapmaya
O hırs bende de var inanın.
Yok bee asıl bizden bir şey olur kaslı adamdan atlet olmaz.
Teşekkürler bakıcam, ama yaşım küçük işte ben yaşıtlarımla yarışmak istiyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jesse Owens -- 9 Aralık 2019; 23:1:56 >
Bulunduğun ildeki gençlik ve spor müdürlüğüne gideceksin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X