Şimdi Ara

Fizik 10 net civarı için

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
610
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar fizikten 10 net çıkarmam lazım ama konular malum fazla ve zaman kısıtlı. Ygs Fiziğin neredeyse tamamını bitirmiştim. Lys de de basit harmonik hareket ve atışlari biliyorum. Bunun disinda fizikten nelere ve nasil calisirsam 10 net gelir? Yardimci olursaniz cok sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben de aynı durumdayım.

Elektrik ve Manyetizma
    Modern Fizik
    Dalgalar

çalışacağım ben yaklaşık 10 soru geliyor bu 3 konudan hatta daha bile fazla.

ygs1 kaç bin peki hocam ? birde hedef.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 35bna -- 22 Nisan 2016; 12:03:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 35bna

Ben de aynı durumdayım.

Elektrik ve Manyetizma
    Modern Fizik
    Dalgalar

Ygs-1 240 bin geldi hocam malesef. Bende anlamadim nasil oldugunu. Ygs fizige adam akilli calismistim ama gelen fizigin cozduklerimle alakasi yoktu
    Simdiki hedefim 120 bine cekmek.

• quote:

Orijinalden alıntı: MrNewVegas

quote:

Ben de aynı durumdayım.

Elektrik ve Manyetizma
    Modern Fizik
    Dalgalar

Ygs-1 240 bin geldi hocam malesef. Bende anlamadim nasil oldugunu. Ygs fizige adam akilli calismistim ama gelen fizigin cozduklerimle alakasi yoktu

ben de ygs 1 140 binim hedef ilk 120 bin 115 felan yetecek sana 10 net fizik yeter mi ki o zaman bana 7-8 yeter valla.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: MrNewVegas

quote:

Ben de aynı durumdayım.

Elektrik ve Manyetizma
    Modern Fizik
    Dalgalar

ben de ygs 1 140 binim hedef ilk 120 bin 115 felan yetecek sana 10 net fizik yeter mi ki o zaman bana 7-8 yeter valla.

Puanza'dan hesapla istersen hocam. Eger sen 140 binken 120 istiyorsan 3-4 bile yetebilir. Bence sen ilk 100binin icine girmeyi bir dusun. 140 bin bu sene icin iyi bir siralama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrNewVegas -- 22 Nisan 2016; 20:18:04 >

• 1up

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.