Şimdi Ara

Fizik 2'den Nasıl Geçilir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
1
Favori
7.798
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yarın 3'te fizik 2 vizem var,%85 yine kalıcam gibi.Elektrik alanla ilgili taktik alabilirim,şuan tek bildiğim gauss ve coulomb formulu.Bi türlü anlayamıyorum bu dersi.

Edit: kaldım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Phantom II -- 10 Nisan 2020; 17:47:35 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Öyle 1 günde olsaydı çalışan amele mi fetişist mi niye devamlı çalışıyor böyle oluyorsa herkes bilkente falan gitsin 4 ortalama yapsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2BA6261ED -- 23 Mart 2019; 21:8:44 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • fizik 2 bi gecede gecilecek ders degil,3 senedir devre teorisiyle bogusuyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şans faktörü çok önemli fizik 2yi veren hoca ilk defa veriyordu bizim bölümde finalde herkes döküldü formüller bile yazıyordu kağıdın altında boş kağıt vermiştim hoca 15 puan vermiş dc ile geçtiydim. lab dersinde 99 aldım tabi
  • Boşuna uğraşma test değilse seneye verirsin

• quote:

Orijinalden alıntı: Lüzumsuz Adam

fizik 2 bi gecede gecilecek ders degil,3 senedir devre teorisiyle bogusuyorum
    Devre 1'den de kaldım geçen dönem.Electric Circuits ve Fundamentals of Electric Circuits kitaplarının pdf'lerinden çalışın,tüm hocalar ordan alıyor soruları.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vendetta1.6

Boşuna uğraşma test değilse seneye verirsin
    Yine seneye kaldı maalesef,8 sorudan 3-4 tanesini yapabildim,alacağım not max.20.İşin üzücü tarafı dün sınıf grubuna 2 yıl önceki vizede çıkan sorular atılmıştı,1 soru hariç hepsi aynıydı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Taktikle geçilebilecek ders olsaydı ben geçerdim yaz okuluna kaldım bende fizik 2 den :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Phantom II

Yine seneye kaldı maalesef,8 sorudan 3-4 tanesini yapabildim,alacağım not max.20.İşin üzücü tarafı dün sınıf grubuna 2 yıl önceki vizede çıkan sorular atılmıştı,1 soru hariç hepsi aynıydı.

Alıntıları Göster
    Her vize öncesi geçmiş seneledeki çıkan sorular toplanır ve pratik olması açısından çözülür ben öyle yapıyordum hem pratik oluyordu hem aynı soru çıkarsa zaten çözümü bildiğim 15-20 dk sürüyordu sınavlar bende az uğraşmadım fizik-2 ile son sınıfa kadar alttan beni takip etti neyseki son sınıfta sırrı çözünce verdik

• Geçmezsin :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cola Contains Caffeine

Geçmezsin :D
    Kaldım zaten
  • zaten kalmışsın denilecek tek şey geçmiş olsun ama, zaten konuyu açtığın vakitte alacağın hiçbir taktik kurtarmazdı seni. hangi okuldasın bilmiyorum ama fizik 2 gerçekten zor bir ders, öyle laylaylomla geçmek biraz hayal. bunu o dersi A ile vermeme rağmen söylüyorum, cidden tekrar görmek istemezdim. ingilizcen varsa youtubeda michael van biezen abiyi buluyosun, tertemiz anlatıyor. çok faydasını görmüştüm vaktinde
  • fizik 2 (bizdeki 106) öyle 1-2 gün çalışıp geçebileceğin bir ders değil 10 gün önceden düzenli çalışman lazım. (Michel van Biezen izle)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi schizzo -- 23 Mart 2019; 21:7:37 >
  • 5 kere falan almıştım o dersi en sonunda ağlaya ağlaya hırsla çalışarak cb ile geçmiştim çok salak saçma bi ders inşaat mühendisliği okuyusan eğer tamamiylen boşa kasılan olmaması gereken bir ders
  • Tüm konulara çalışmak yerine 3-4 tane konu seç ve o konulara çok iyi çalış o zaman biraz şansla geçersin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Phantom II

Devre 1'den de kaldım geçen dönem.Electric Circuits ve Fundamentals of Electric Circuits kitaplarının pdf'lerinden çalışın,tüm hocalar ordan alıyor soruları.

Alıntıları Göster
    biliyom canım,ona rağmen kasmayınca kalıyosun işte
  • Geçme notu kaç reis

• quote:

Orijinalden alıntı: steganography

Geçme notu kaç reis
    DD yani 35
  • reis bizim de yarın var derslere girdim hayattan soğudum yeminle. ama deney falan varmış çıkmış soruların yöntemlerini ezberleyip birkaç tanesini çözüyon + deneylerde 90-100 alıyon geçiyomuşun. seneye girer veririm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi system_31 -- 24 Mart 2019; 1:11:21 >
  • ben gençken vizeden 05 çektim fizik2 den sonra finalden 95çekip geçtim o dersi. kalın bi kitap vardı ondan yardırmıştım.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.