Şimdi Ara

Fizik çok hain bi ders

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
650
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • saatlerce konu çalıştım fizik2 hareket konusu çok iyi tekrar ettim ama sorulara bi geçtim 22 soru 9doğru 9yanlış 4boş böyle oluncada bütün çalışma isteğim kaçtı beyler neler önerirsiniz ben anlayamıyorum fizik2 yi o kadar çalışmama rağmen yine yapamadım belli bi taktiği varmıdır çalışmanın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• teknofem + mustafa tekinay + fem express test +palme reçeteni yazdım dostum bunları sırayla yap ama hemen full yapmayı bekleme çözemediklerini çözdür halledersin ben bir meslek liseli olarak 30 da 21 yaptıysam lys'de ( bazılarına az gelebilir ama benim için başarıydı) rahat +25 yaparsın :))
  • Cok soru tarzi gormen gerek zamanla oturur

• sorun fizikte değil
  • Bana da biyolojide oluyordu aynısı.
  • internet yok malesef mobilden giriyorum ama fem express test ve palmeyi deneyeceğim şu palmenin hem ygs hem lys kitapları vardır umarım ikisini birden almayı düşünüyorum ben dediğim konuya finalin dergisinden çalışmıştım tüm umudum kayboldu açıkçası

• quote:

Orijinalden alıntı: betha_1907

internet yok malesef mobilden giriyorum ama fem express test ve palmeyi deneyeceğim şu palmenin hem ygs hem lys kitapları vardır umarım ikisini birden almayı düşünüyorum ben dediğim konuya finalin dergisinden çalışmıştım tüm umudum kayboldu açıkçası

çözümlü soruları çöz mantığını kavra konunun daha sonra testlere geçersin
  • quote:

Orijinalden alıntı: mlk.

quote:

Orijinalden alıntı: betha_1907

internet yok malesef mobilden giriyorum ama fem express test ve palmeyi deneyeceğim şu palmenin hem ygs hem lys kitapları vardır umarım ikisini birden almayı düşünüyorum ben dediğim konuya finalin dergisinden çalışmıştım tüm umudum kayboldu açıkçası

çözümlü soruları çöz mantığını kavra konunun daha sonra testlere geçersin

zaten öyle yapmaya çalışıyorum hocam çözümlü sorularda hiçbir sorun yok rahatlıkla anlıyorum ama teste gelince tökezliyorum anlayamadım nedenini

• Nerede sorun?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.