Şimdi Ara

Fizik kanal önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
533
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar fizikte tamamen sıfırım bu konuda bir kanaldan düzenli bir şekilde gitmek istiyorum. Fiziği sıfır olup yükseltenlerin izlediği yolları da merak ediyorum. Anlaşılır anlatan bir fizik kanalı ve kaynak önerilerinizi bekliyorum

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• fizikfinito

• kanka benim en iyi dersim fizikti 11 de ort 97.Ve bana okulun kattığı 0.Düz baslayacan vip fizik ile oluyor zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-10D90CAD3 -- 1 Eylül 2021; 12:9:37 >
  • Hocam en iyi dersinin fizik olmasını vip fiziğe mi borçlusun yani ve kaynak olarak ne çözdün

• danbii D kullanıcısına yanıt
    imkanın varsa esş al ben aldım kullanıyorum

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Esşyi bi ara çok yücelttiler şimdi o kadarda iyi şeyler demiyorlar hakkında. Birde 0 biri içinde uygun mu esş

Hocam valla ona borcluyum diyebilirim ama sevdiğim için dersi bana kolay geliyor olabilir bazı konular hariç.Ücretluyede gerek yok sebebini anlatırım istersen pm yaz.Kitap 11 icin mi yoksa baska mi istiyorsun? Pm yaz konusuruz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kimya Kanal Önerisi
    3 yıl önce açıldı
    Ayt fizik kaynak önerisi
    2 yıl önce açıldı
    biyoloji kanal önerisi
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    hocam yeni baskılarını aldım şöyle diyeyim 11.sınıf vektörler konusu için bile adam temel trigonometri dersi yapıyor yani 0 dediğimiz adam 2+2 yi bile sorgulayacak derecede olmalı ki bu forumda gezip birşeyleri araştırıyorsan bomboş birisi değilsindir çok çalışmamış da olabilirsin belki ama yapılmayacak bir iş değil bu ben aldım tyt ayt tüm setlerini şuan için tytdeyim acaba şurası nasıl olur dediğin anda zaten ertan hoca : HA AKLINIZA ŞU DA TAKILMIŞ OLABİLİR DİYEREK ANLATAN BİRİSİ YANİ ONU DA AÇIKLIYOR zaten yorumlara inince bi kaç ince detayı soran öğrenciler oluyor ordan da erişebiliyorsun aklına takılan soruların cevaplarına

• Teşekkürler dostum dediklerini dikkate alacağım

• Ertan sinan şahin, ben sınava yakın hiç yapamadığım konuların derslerini satın alıp izlemiştim faydalı oldu

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.