Olasılık 1
Arkadaşlar olasılık1 sınavımda bana yardımcı olabilecek var mı işte çalıştığımdan ötürü hazırlanamadım sınava ve yarın 10da sınav gerçekten çok çaresiz durumdayım şuan :(
İstatistik ve Bilgisayar Bilimleri
arkadaşlar bilgisayar mühendisliği okumak istiyordum fakat sıralamam tutmadı istatistik ve bilgisayar bilimleri yazdım yazılımla bu bölümde başarılı olabilir miyim bilgisayar müh okusamda asıl odağım yazılım olacaktı yazılımı iyi yaparsam mezun olduğum bölümün bir önemi var mı konu hakkında realist bilgi sahibi olanlar cevaplarsa sevinirim.
Fizik kanal önerisi
|
Denemenin faydası
|
Fizik!!! Ertan Sinan Şahin ??
|
KENAN KARA + HANGİ GEO KİTABI
|
YKS kaliteli YouTube kanalları
|
Tyt matematikte hızlanma
|
Gerçekten sağlam tavsiyelere ve sıkı bir programa ihityacım var gerçekten yardımcı olabilecek birileri varsa minnettar olurum.
Yks konularını akılda tutmak
Arkadaşlar özellikle matematik için bir soru bankasına başlıyorum konuları tek tek bitiriyorum. Fakat kitap bitene kadar başlardaki konuları unutuyorum bu süreçte denemede çözmek istemiyorum çalışmadığım konunun sorularını çözemediğim için deneme boşa gidiyomuş gibi hissediyorum. Bu konudaki taktik tavsiyeleriniz nedir yardımcı olursanız gerçekten çok sevinirim.
Son Giriş: geçen yıl
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 28
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 5.674 (Bu ay: 16)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 4 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Eğitim ve Sınavlar