Şimdi Ara

KENAN KARA + HANGİ GEO KİTABI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.176
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar hep okuyup duyuyoruz youtubeda geometride Kenan kara ile birlikte ilerleyenler ikisinde de geodan soru kaçırmıyor. kanal olarak tek takip edeceğim Kenan kara olacak kitap ne çözmeliyim. Bu konuda tecrübeli olanlar tavsiye verebilir mi. Aranızda Kenan kara ile ilerleyip geoyu fulleyen var mı ? ----herkes birey b diyor fakat son çıkanı çok kolay görünüyor ?----
    1-Acil
    2-Birey b
    3-Bilgisarmal sizce hangisi ??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi danbii -- 6 Temmuz 2021; 13:32:35 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Bireyb

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • geo kötüyse birey b iyiyse karekök

• Lucy13 kullanıcısına yanıt
    Acile ne diyorsun çok mu uzun ?

• danbii D kullanıcısına yanıt

Acil de güzel ben üçgenlerini çözdüm onun, canın ne isterse onu al çok fark etmez. Yeni nesil olunca kolay soruyorlar zaten genelde klasik sorularda zorladıkları için şimdiki aklım olsa karekök alırdım. Acil uzun ama sorun olmaz kolay testleri hızlı çözersen

• Acil güzel

• Acil çöp

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Neye dayanarak söylüyorsun bunu ?

• bilfen

• birey b acil karekök

• Birey b çok kolay mı? Çözmeden sallamışlar. İlk test kolay 3 tan orta 3 tane zor şeklinde kitap. Ben çözdüm yarısını 10 numara kitap

• Birey b'nin eski basımını çözmüştüm yenisini bilmiyorum, geliştirmişti beni. Son aylar ayıp olmasın aldım diye acilin yarısını çözdüm ama gerek yoktu onun yerine geo denemesi çözsem daha verimli olurdu.

Gereksiz zor hele dortgenleri kasintiydi ben çözdüm ama asiri vakit yiyor onun yerine farkli alternatifler olabilir birey b veya karekok ondan sonrada yeni nesil bir kitap cozulebilir bence.Eger ben bu sene kalirsam mezuna acil cozmeyecegim.Apotemi guzel geldi gozume onun yaninda 1 tane daha bakicam

• Supara fazla reklami yapilmiyo ama Youtubeda geocu gold mahmut hocanin cozumleriyle beraber essiz bir kitap.

• Bu arada birey b yenilendiyse bilmiyorum eski basimini cozmustum klasikti ful

• Cidden çok kafam karıştı ya bazıları kesinlikle acil tek geçer diyo bazıları gereksiz zor diyo ne alacağımı şaşırdım cidden birey b de de eski basımında hiç yeni nesil yok

Acil supara karekok fazlasi zarar olur

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.