Merhabalar dostlar birkaç gün önce Acil'in geometri kitabını alayım dedim, üzerinde Kenan kara çözümlü falan yazıyor vay ne güzel dedim, eve gittim, çözdüm, bi soruda takıldım nasıl yapılıyormuş ya şu illet diye youtube'a bi bakınıyım Kenan hocam nasıl çözmüş diye bi baktım bütün videoları silmiş. Konuyu biraz daha araştırdım Acille Kenan kara arasında bir drama olmuş her neyse konu bu değil. Elinizde, arşivinizde Kenan hocanın çözümleri var mıdır arkadaşlar gerçekten acayip lazım boşuna almış gibi oldum kitabı |
Acil Geometri Çözümleri: Kenan Kara'nın Kanıtlanmış Yöntemleri
Geometri, birçok öğrenci için zorlu bir konu olabilir. Ancak Kenan Kara'nın Acil Geometri Çözümleri ile geometri problemlerini hızlı ve etkili bir şekilde çözebilirsin.
Kenan Kara'nın Acil Geometri Soru Bankası Çözümleri, tüm seviyelerdeki öğrenciler için kapsamlı bir kaynak sunuyor. Her soru tipinde ayrıntılı video çözümleriyle birlikte yüzlerce soru bulacaksın.
İster TYT ister AYT'ye hazırlanıyor ol, Kenan Kara'nın Acil Tyt Ayt Geometri Çözümleri sana ihtiyaç duyduğun rehberliği sağlayacak. Adım adım çözümler sayesinde geometri problemlerini daha önce hiç olmadığı kadar kolay bir şekilde çözeceksin.
Kenan Kara'nın Acil Geometri Çözüm hizmetiyle, zorlandığın herhangi bir geometri problemine hızlı bir çözüm bulabilirsin. Sorunuzu yükleyerek, uzmanlardan dakikalar içinde ayrıntılı bir çözüm alabilirsin.
Geometri problemleriyle boğuşmaktan bıktıysan ve hızlı ve etkili çözümler arıyorsan, Kenan Kara'nın Acil Geometri Çözümleri tam sana göre.