Şimdi Ara

Acil geometri çözümleri KENAN KARA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
100
Cevap
10
Favori
11.773
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhabalar dostlar birkaç gün önce Acil'in geometri kitabını alayım dedim, üzerinde Kenan kara çözümlü falan yazıyor vay ne güzel dedim, eve gittim, çözdüm, bi soruda takıldım nasıl yapılıyormuş ya şu illet diye youtube'a bi bakınıyım Kenan hocam nasıl çözmüş diye bi baktım bütün videoları silmiş. Konuyu biraz daha araştırdım Acille Kenan kara arasında bir drama olmuş her neyse konu bu değil. Elinizde, arşivinizde Kenan hocanın çözümleri var mıdır arkadaşlar gerçekten acayip lazım boşuna almış gibi oldum kitabı  

• Yapay Zekanın Yanıtı

Acil Geometri Çözümleri: Kenan Kara'nın Kanıtlanmış Yöntemleri

Geometri, birçok öğrenci için zorlu bir konu olabilir. Ancak Kenan Kara'nın Acil Geometri Çözümleri ile geometri problemlerini hızlı ve etkili bir şekilde çözebilirsin.

Kenan Kara'nın Acil Geometri Soru Bankası Çözümleri, tüm seviyelerdeki öğrenciler için kapsamlı bir kaynak sunuyor. Her soru tipinde ayrıntılı video çözümleriyle birlikte yüzlerce soru bulacaksın.

İster TYT ister AYT'ye hazırlanıyor ol, Kenan Kara'nın Acil Tyt Ayt Geometri Çözümleri sana ihtiyaç duyduğun rehberliği sağlayacak. Adım adım çözümler sayesinde geometri problemlerini daha önce hiç olmadığı kadar kolay bir şekilde çözeceksin.

Kenan Kara'nın Acil Geometri Çözüm hizmetiyle, zorlandığın herhangi bir geometri problemine hızlı bir çözüm bulabilirsin. Sorunuzu yükleyerek, uzmanlardan dakikalar içinde ayrıntılı bir çözüm alabilirsin.

Geometri problemleriyle boğuşmaktan bıktıysan ve hızlı ve etkili çözümler arıyorsan, Kenan Kara'nın Acil Geometri Çözümleri tam sana göre.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • PM den iletilmiştir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam varsa bana da iletebilir misin

• PM den iletilmiştir

• fotonev kullanıcısına yanıt

hocam rica etsem bana da iletebilir misiniz ?

bana da iletebilir misin

Bana da atar mısın hocam

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • imdadıma hızır aleyhisselam gibi yetiştiniz hocam çok teşekkür ediyorum...

Banada iletebilirmisiniz rica etsem

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar acil tyt mat slm hocanın çözümleri olan varmi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar olan varsa iletebilirse bana da çok sevinirim acil tyt ayt geo kenan kara ,acil tyt ayt mat sml hoca

• Acile bi mail atsana ya ben kitabı aldım üstünde Kenan kara çözümlü yazıyor ama çözümler yok falan da ne diyecekler merak etti

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar bana da atabilir misiniz?

Aga rica etsem bana da göndere bilir misin?

Hocam rica etsem bana da atar misiniz?

• bana da atar mısınız

Hocam elinizde varsa ben de alabilir miyim? Ve sizde acil trigonometri fasikülünün Kenan Kara anlatımı var mı? O da silinmiş sanırım.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.