İşler Kitabevi depremzedelere kitap desteği
İşler deprem bölgesindeki arkadaşlar için kampanya başlatmış link paylaşmak yasak mı bilmiyorum ama aşağıya ekliyorum
https://www.isler.com.tr/isler-afet-destek
Bilgi Sarmal tg
Sonuçlar açıklandı 377k katılım var
AYT matta önce LTİ öğrenmek
Normalde olması gereken konu sıralamasıyla fonksiyon polinom 2.derece denklem parabol... diye gidecektim ancak uygun fiyata özel ders fırsatım oldu
Sizce bu konulardan önce LTİ işlemek mantıklı mı yoksa sıralamayı bozmadan kendim evde mi çalışmalıyım?
Hoca toplam 40 saatte işleyecekmiş
Geometri Eyüp B vs Kenan Kara
Hangisinden ilerlememi önerirsiniz
Ayt mat Eyüp B vs Mert Hoca
Ayt mat başlayacağım 11 konularında temelim var lti ilk kez göreceğim
Eyüp hocayla gitmek istiyorum ama onun lti videoları için temel gerekir mi bilemedim gerekirse mert hocayla devam edeceğim ne dersiniz
Özel okuldan açığa geçmek
Şu an bir özel okuldayım ders ders anlatacak olursam
matematik tyt-ayt karışık
fizik konular halinde örneğin madde-mekanik.. diye gidiyor
Kimya önce tyt sonra ayt
Biyoloji önce tyt sonra ayt
Muhtemelen tytler 3 ay falan sürecek
Ben tytyi ve ayt 11 kısmının çoğunu yazın sağlam şekilde halletmiştim, tyt netlerim de 95-105 arası geliyor
Konuya gelecek olursam kafamda açığa geçme fikri var çünkü bu hafta 2.hafta ve daha okulda yeni öğrendim diyebileceğim hiçbir bilgi yok.Sabah 8de çıkıp akşam 6da yorgun şekilde eve geliyorum günüm boşa geçmiş gibi geliyor 6-7de anca başlayabiliyorum derse ve 12-1e kadar maksimum 6 saat civarı çalışabiliyorum,yazın bu süre 8 9 saatlere kadar çıkıyordu
Okul Mayıs 2-3.haftada konuları bitireceğini söylüyor ama kendi çalışmamla çok daha erken bitiririm diye düşünüyorum (okula devam etsem de hocalardan önde gideceğim)
Kendi disiplinimi sağlayabileceğimi düşünüyorum ve özel ders imkanım da var, belki dershane de düşünebilirim ama bilmiyorum
Sizce açığa geçmeli miyim? Veya farklı bir çözüm öneriniz var mı? Teşekkürler.
Ayt kaynak öneri
Ayt kitaplari alacagim ilk kitap olarak,
Fizik icin 345
Biyo icin biyotik
Kimya bilmiyorum
Mat icin de 345 düsündüm ne dersiniz
2023 için kesinlikle çözülmesi gereken kitaplar
2023 için kesin çöz diyebileceğiniz yayın ve kitaplar nelerdir? Ders fark etmez.
Son Giriş: geçen yıl
Son Mesaj Zamanı: geçen yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 69
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 8.884 (Bu ay: 39)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 31 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Eğitim ve Sınavlar