Normalde olması gereken konu sıralamasıyla fonksiyon polinom 2.derece denklem parabol... diye gidecektim ancak uygun fiyata özel ders fırsatım oldu Sizce bu konulardan önce LTİ işlemek mantıklı mı yoksa sıralamayı bozmadan kendim evde mi çalışmalıyım? Hoca toplam 40 saatte işleyecekmiş |
AYT matta önce LTİ öğrenmek
-
-
İlk saydığın konular LTİ nin temelini oluşturuyor zaten.
Önce bunları oturtup LTİ ye geçmek daha mantıklı.
-
hocam fonksiyon bilmek yeterli olmaz mı
-
Diğer konularda sıfır değilsen yeterli olur ama diğer konularda sıfırsan olmaz.
-
Sıfır değilim hocam ama sıralamayı bozma konusunda çekingenim biraz, sizce hangisi mantıklı
Eğer dersi almazsam da sıralama olduğu gibi devam edecek ama youtube üzerinden çalışacağım -
Daha 250 gün var 25 değil -
Hocam acele ettiğimi gösteren bir mesajım yok.
Sadece belirttiğim grubun dersleri 24 Ekim'de başlıyormuş eğer bu gruba katılmazsam ileride hiç imkanım olmayacak o yüzden sordum -
Hocam dersler başlayana kadar en azından basit şekilde öğrenin 2.dereceden denklemleri, eşitsizlik çözmeyi ve parabolü (özellikle türev için) fonksiyon dışında
Limitte size bolca çarpanlara ayırma ve fonksiyon bilgisi gerekecek grafik ağırlıklı
Türevde analitik lazım biraz doğru denklemi yazabilmek eğim vb bunun dışında parabol fonksiyon 2.dd eşitsizlik hepsi lazım türev kısmını çözersin ama eşitsizliği çözemezsen soru gider
İntegralde biraz trigo lazım diğer konulardan da var harmanlanmış şekilde ama sıfır değilim yazmışsın 2 hafta dediklerime baksan bence halledersin
-
Yani ben olsam önce dediğin konuları sağlam bir şekilde oturturdum.
Sıralamayı da bozmazdım.
LTİ yi YouTube üzerinden de halledersin. (Ben Aralıkta başlamayı düşünüyorum.)
-
öğrenememek
-
hocam 11den hatırlıyorum eşitsizlik ve parabolü, teşekkürler fikrin için
-
biraz daha açmak istersen dinlerim hocam
-
Matematik birikimli gidiyor hocam önce önce tyt yi sonra fonksiyonları ve sırasıyla diğer konuları öğrenmelisin.Hele türev için kesinlikle fonksiyon 2.dereceden denklem eşitsizlik parabol bilmelisin bence sırayla git ben öyle yapıyorum.
-
hocam şu an derinlemesine fonksiyon çalışıyorum
Öbür konuları da zamanında çalıştım hiç bilmiyorum diyemem hatta biliyorum yani ama en son yazın başında bakmıştım
Limitten türeve geçene kadar o konuların üstünden tekrar geçerim diye düşünüyorum
Fikirlerin için teşekkür ederim
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X