Şimdi Ara

Özel okuldan açığa geçmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
504
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1

Özel okuldan açığa geçmek

(En Son Oy Tarihi: 25.5.2023)
Giriş
  • Şu an bir özel okuldayım ders ders anlatacak olursam

matematik tyt-ayt karışık

fizik konular halinde örneğin madde-mekanik.. diye gidiyor

Kimya önce tyt sonra ayt

Biyoloji önce tyt sonra ayt

Muhtemelen tytler 3 ay falan sürecek

Ben tytyi ve ayt 11 kısmının çoğunu yazın sağlam şekilde halletmiştim, tyt netlerim de 95-105 arası geliyor

Konuya gelecek olursam kafamda açığa geçme fikri var çünkü bu hafta 2.hafta ve daha okulda yeni öğrendim diyebileceğim hiçbir bilgi yok.Sabah 8de çıkıp akşam 6da yorgun şekilde eve geliyorum günüm boşa geçmiş gibi geliyor 6-7de anca başlayabiliyorum derse ve 12-1e kadar maksimum 6 saat civarı çalışabiliyorum,yazın bu süre 8 9 saatlere kadar çıkıyordu

Okul Mayıs 2-3.haftada konuları bitireceğini söylüyor ama kendi çalışmamla çok daha erken bitiririm diye düşünüyorum (okula devam etsem de hocalardan önde gideceğim)

Kendi disiplinimi sağlayabileceğimi düşünüyorum ve özel ders imkanım da var, belki dershane de düşünebilirim ama bilmiyorum

Sizce açığa geçmeli miyim? Veya farklı bir çözüm öneriniz var mı? Teşekkürler.

• cevap sorunun içinde

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • acıga gecmeni tavsiye etmem

• Ben olsam özel okula vereceğim parayla dershaneye deneme için kaydolurdum ve açığa geçip evden çalışırdım

• geçmek istiyorum ama nisan mayıs ayları geldiğinde düzenim bozulur diye korkuyorum biraz daha tecrübeli hocalarıma sormak istiyorum aslında

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ulpro kullanıcısına yanıt

evet hocam denemeler icin farkli bir kurumla gorustum

• up

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Lise sonda açığa geçsem mi?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • disiplinin bozulabilir

• hocam kendime güveniyorum biraz ikinci döneme kadar sorun yaşamam ama ikinci dönem sıcak havalar da gelince sıkıntı yapabilir, ama bu ihtimal için açığa geçmezsem de 3 ay boyunca okuldan hiçbir şey öğrenmeyip boşa gitmeyi kabulleneceğim zaman kaybı maksimum olacak

• Biraz konu dışı olacak ama

açığa geçince lise diploması ne oluyor?

Okula sırf YKS olarak bakmayan biri olarak özel okul devam diyorum. Hocalarımla-sınıf ile muhabbetim okula gitme sebebi olarak bana yetti. Şimdi o günlere bakıp "vay be" diyorum. Üniversitede bu yok, maalesef. Belki gelecekte...

• YaralıPanda kullanıcısına yanıt
    Hocam diploma hakkında fikrim yok, iş hayatında vs sıkıntı çıkarabilir mi onu da bilmiyorum ama sanmıyorum
    Son dediğinize kesinlikle katılıyorum sınıf ortamı bambaşka bir şey öncesinde pandemi olsa da geçen yıl güzel bir yıldı kendi açımdan ama bir yılımı sadece sınav odaklı geçirmek bana mantıksız gelmiyor.Ayrıca güne akşam 6da başlamak çok can sıkıcı, yaz tatiline kıyasla inanılmaz yavaşladığımı hissediyorum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.