Şu an bir özel okuldayım ders ders anlatacak olursam matematik tyt-ayt karışık fizik konular halinde örneğin madde-mekanik.. diye gidiyor Kimya önce tyt sonra ayt Biyoloji önce tyt sonra ayt Muhtemelen tytler 3 ay falan sürecek Ben tytyi ve ayt 11 kısmının çoğunu yazın sağlam şekilde halletmiştim, tyt netlerim de 95-105 arası geliyor Konuya gelecek olursam kafamda açığa geçme fikri var çünkü bu hafta 2.hafta ve daha okulda yeni öğrendim diyebileceğim hiçbir bilgi yok.Sabah 8de çıkıp akşam 6da yorgun şekilde eve geliyorum günüm boşa geçmiş gibi geliyor 6-7de anca başlayabiliyorum derse ve 12-1e kadar maksimum 6 saat civarı çalışabiliyorum,yazın bu süre 8 9 saatlere kadar çıkıyordu Okul Mayıs 2-3.haftada konuları bitireceğini söylüyor ama kendi çalışmamla çok daha erken bitiririm diye düşünüyorum (okula devam etsem de hocalardan önde gideceğim) Kendi disiplinimi sağlayabileceğimi düşünüyorum ve özel ders imkanım da var, belki dershane de düşünebilirim ama bilmiyorum Sizce açığa geçmeli miyim? Veya farklı bir çözüm öneriniz var mı? Teşekkürler. |
Bildirim