Şimdi Ara

Lise sonda açığa geçsem mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
1.124
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sizce ne gibi faydaları ne gibi zararları olur? Okulda zaten hiç arkadaşım yok. Okuldaki tipler de hiç bana göre değiller. Başka okula mı geçsem yoksa açığa mı geçsem? Açığa geçersem spor kitap dersle daha çok vakit geçiririm ama yalnızlıktan kafayı yiyebilirim. Başka okula geçersem de oradaki ortam da sıkıcı olabilir. Çok kararsızım yardım edin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bende 11. sınıfım ailem açığa geçmeme izin verse hemen simdi geçerim okula sadece uyumak, müzik dinlemek ve kitap okumak icin gidiyorum 1 tane arkadaşım var sadece o da olmasa sınıfta çok kötü şeyler yapabilirim sınıftakileri görünce seslerini duyunca bile hepsini öldürmek istiyorum

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ben geçmemiştim çok pişman oldum açığa geç mutlaka. Zaten son sınıfta doğru düzgün okula gitmediydim keşke açığa geçseydim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-0988D7594

Ben geçmemiştim çok pişman oldum açığa geç mutlaka. Zaten son sınıfta doğru düzgün okula gitmediydim keşke açığa geçseydim.
    Knk hiç arkadaşım yok ama. Okulda en azından insan görmüş oluyorum. Açığa geçince yalnızlıktan kafayı yemiyim sonra?

• Bizim sınıftakiler kötü insanlar değiller de çok sıkıcılar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-1DF3AA226

Knk hiç arkadaşım yok ama. Okulda en azından insan görmüş oluyorum. Açığa geçince yalnızlıktan kafayı yemiyim sonra?

Alıntıları Göster
    Hiç arkadaşın yoksa insan görsen ne olacak ki? İnsan görmek istiyorsan çık dışarı dolaş. Zaten arkadaşın olsa da üniversiteye başlayınca hepsi dağılacak çok samimi değilseniz görüşmeyeceksiniz bile.
  • bizimkiler de kötü degil ben kötüyüm. Etrafimda insan istemiyorum tek basima gayet basariliyim ve mutluyum insan iliskileri benim psikolojimi bozuyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Geç gitsin. Lise denen aptal yerler insana hiçbir şey katmadığı gibi psikolojisini, yaratıcılığını, yaşam sevincini yokediyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crazywinner3 -- 3 Mayıs 2018; 19:15:55 >
  • sen sallama bunları geçen herkes pişman oluyor
    daha önce yapan biri varsa onla konuş benim tanıdıklarım hep pişmandı
  • Geçme.

Ben de lise 4 te açığa geçtim ama iyi olmadı. Çok sağlam disiplinin olmalı. İraden kuvvetli olmalı. Evde ders çalışmak/çalışabilmek, zamanı iyi kullanabilmek her baba yiğidin harcı değil.

Okulda kötü de olsa sosyal bir ortamın olacak. Konuştuğun insanlar olacak. Evdeki rahatlık(bilgisayar, konsol, tv, Wi-Fi, yatak) olmadığı için okulda çok daha disiplinli olursun.

Açık lise sınavları çok basit bu arada son hafta çalışıp tüm derslerden 80 üzeri alabilirsin.

Eğer azimliysen, iraden kuvvetliyse, disiplinliysen(sabah 8 de sıcak yatağından kalkıp derse oturabilirsen) geç açık liseye epey faydasını görürsün.

• Çok kararsız bi insan olduğunu düşündün mü hiç dostum
  • quote:

Orijinalden alıntı: aznareps ingo etaicsal

Çok kararsız bi insan olduğunu düşündün mü hiç dostum
    Hep.

• O zaman olduğun yerde kal hocam.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Whippoorwill

O zaman olduğun yerde kal hocam.
    Hocam okulumu sevmiyorum. Başka okula mı geçsem bari açık yerine?

• Başka okula geçme. Adapte olana kadar sene bitiyor sınav geliyor. Açığa geç evde çalış.
  • Sizin işiniz üniversite sınavı hocam okul değiştirmek değil.

• quote:

Sizin işiniz üniversite sınavı hocam okul değiştirmek değil.
    Hocam psikoloji istiyorum siz de psikologtunuz diye hatırlıyorum. Ben nöropsikolog olmak istiyorum. Türkiyede nöropsikolojinin durumu nedir? Kısaca bilgi verirseniz çok sevinirim.

• quote:

Sizin işiniz üniversite sınavı hocam okul değiştirmek değil.
    Hocam bi de alakasız gibi gözüküyor ama benim şimdiki sınıftan bi kıza açıldım reddetti onu her gün görmek moralimi bozuyor. Aslında bana ne ama işte isteğim dışında moralim bozuluyor. O yüzden de düşünüyorum başka okula geçme işini.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-0988D7594

Ben geçmemiştim çok pişman oldum açığa geç mutlaka. Zaten son sınıfta doğru düzgün okula gitmediydim keşke açığa geçseydim.
    Ne olduğunu bilmedigin birseyi neden insanlara tavsiye ediyorsun?

• quote:

Orijinalden alıntı: Jouska

Ne olduğunu bilmedigin birseyi neden insanlara tavsiye ediyorsun?

Alıntıları Göster
    Giden arkadaşlarım var, ne olduğunu gayet iyi biliyorum. Son sınıfta okulun hiçbir faydası olmuyor. Zaman kaybı.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.