Şimdi Ara

Lise sonda açığa geçsem mi? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
1.124
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hayatım da ki en büyük pişmanlığım örgün liseye gitmekti.

Zorbalık , serseriler sürekli eahatsı esiyorlardı.Bu derslerime dahil herşeyi etkiliyordu.Zaten üstün zekam yoksa en arka sırada 40 kişilil devlet okulunda , bi halt öğrenemezdim.

Sana tavsiyem ortamı sevmiyorsan , hemen kaydını al , aç lise sınavları aşırı basit.son 5 yılın sorularını çöz , 9 doğru çıkar ve dersini geç.zaten sana bolca kredi vericek.

Üniversite va istiyorsan zaten ek ders alman gerekicek o yüzden , iyi düşün ve geç.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tavukjack

sen sallama bunları geçen herkes pişman oluyor
    daha önce yapan biri varsa onla konuş benim tanıdıklarım hep pişmandı
    2 yıl sonra açığa geçtim.Çok pişmanım keşke ilk senemde geçseydim açığa.

• Bu dönem açığa geçtim,şuana kadar pişman olmadım,okulum oldukça kötüydü. Eğer okulundaki kişiler derslerde ses yapıyorsa, dinlemene engel oluyorsa ve sen iradeli olabileceksen geçebilirsin. Maddi durumun varsa eğer etüt merkezlerine de yazılabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Can Lp

Bu dönem açığa geçtim,şuana kadar pişman olmadım,okulum oldukça kötüydü. Eğer okulundaki kişiler derslerde ses yapıyorsa, dinlemene engel oluyorsa ve sen iradeli olabileceksen geçebilirsin. Maddi durumun varsa eğer etüt merkezlerine de yazılabilirsin.
    Tavsiye ediyorsun yani.

• Uçamayan Pegasus kullanıcısına yanıt
    Lys mat 49-50 netim vardı 2 tanesi geo
    Dediğim gibi 0 dan başladım denklem bile çözemezdim yıl başı. Sadece mat yüklendiğim için geo yapamadım. Mat bittiğinde vaktim olsa geo içinde güzel bir şeyler ayarlardık :)
  • Okul iyi mi? Eğer marka bir liseden mezunsan hayatın boyunca CV'ye koyabiliyorsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-1DFD8C17B

Okul iyi mi? Eğer marka bir liseden mezunsan hayatın boyunca CV'ye koyabiliyorsun.
    Dandik bi lise.

• O zaman mantıklı olabilir. Benim lisem %1'lik dilimi alıyordu. Ben temel liseye geçerdim ama kötü lisede olsam.

• Okulun iyi değilse tavsiye ediyorum.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.