Şimdi Ara

ALTTAN 3 DERSİ OLAN 3. SINIF ÖĞRENCİSİ 4 E GEÇMEK İÇİN KAÇ DERSTEN GEÇMESİ LAZIM ACELE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
1
Favori
6.720
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler çok acele cevap bekliyorum. bir arkadaşın 9 dersi var işletme 3. sınıfta okuyo geçen sene hazırlıktanda 3 dersi var sorumlu olarak. bu sene 4. sınıfa geçmek için 3. sınıfın 4 dersinden geçip 2 dersinden kaldığı zamanlarda sınıfı geçebiliyo değil mi? toplamda 9 dersi olan arkadaşın 3. sınıf tan 6 ders var bunun 2 sinden kalsa 4ünden geçse 4e geçebilir mi. 4. sınıftada 6 ders var geriden gelen 5 dersle 11 dersle 4. sınıfı okuya bilir değil mi? yoksa ben mi yanlış biliyorum?

• Alttan kalan 3 dersin tamamını geçmek zorunda. 3. sınıfın derslerinden 2 sinden kalıp geçebilir.
    4. sınıfta hepsini vermek zorunda.
  • Ders farketmez 7 tane ver geçersin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pcbuilder

Alttan kalan 3 dersin tamamını geçmek zorunda. 3. sınıfın derslerinden 2 sinden kalıp geçebilir.

şimdi anlamadım, hazırlık sınıfından kalma 3 dersi koşulsuz şartsız geçmek zorunda mı? yoksa bu kalan 2 dersin bir tanesi hazırlık sınıfından kalma derslerde olsa olur mu? çünkü alttaki arkadaşta dersler fark etmez 7 dersi geçsin yeter diyoda :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkantsatin

Ders farketmez 7 tane ver geçersin

anlamadım şimdi ben bu olayı çünkü bir üstteki arkadaşta hazırlığın bütün derslerini vermek zorunda diyoda.şimdi hazırlık sınıfından kalma 3 dersi koşulsuz şartsız geçmek zorunda mı? yoksa bu kalan 2 dersin bir tanesi hazırlık sınıfından kalma derslerde olsa olur mu?
    çadır iyice karıştı :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: sessiz ol

quote:

Orijinalden alıntı: berkantsatin

Ders farketmez 7 tane ver geçersin

anlamadım şimdi ben bu olayı çünkü bir üstteki arkadaşta hazırlığın bütün derslerini vermek zorunda diyoda.şimdi hazırlık sınıfından kalma 3 dersi koşulsuz şartsız geçmek zorunda mı? yoksa bu kalan 2 dersin bir tanesi hazırlık sınıfından kalma derslerde olsa olur mu?
    çadır iyice karıştı :)

Pcbuilder doğru olanı söylemiş. alttan kalmış dersleri vermesi lazım yoksa sınıfı geçemez
  • quote:

Orijinalden alıntı: sessiz ol

quote:

Orijinalden alıntı: Pcbuilder

Alttan kalan 3 dersin tamamını geçmek zorunda. 3. sınıfın derslerinden 2 sinden kalıp geçebilir.

şimdi anlamadım, hazırlık sınıfından kalma 3 dersi koşulsuz şartsız geçmek zorunda mı? yoksa bu kalan 2 dersin bir tanesi hazırlık sınıfından kalma derslerde olsa olur mu? çünkü alttaki arkadaşta dersler fark etmez 7 dersi geçsin yeter diyoda :)

Aynen yazdığım gibi. İsterse 3. sınıfın tüm derslerini geçsin.Hazırlık derslerinden 1 dersi bile veremezse sınıfta kalır.

Hazırlıktan kalan tüm dersler verilecek.3. sınıftanda 2 dersten kalıp geçebilir.Minimum geçme şartı budur.Ona göre iyi bir çalışma gerekir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bende aynı şekilde dikey geçişle yeni kayıt oldum.İşletme 3. sınıfdan 6 ders alttanda 3 ders var.Şimdi bu 3 dersten 1 tane bırakırsam üst sınıfa geçemem mi?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.