Şimdi Ara

Ayt mat Eyüp B vs Mert Hoca

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
1
Favori
1.572
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1

Ayt mat Eyüp B vs Mert Hoca

(En Son Oy Tarihi: 29.8.2024)
Giriş
  • Ayt mat başlayacağım 11 konularında temelim var lti ilk kez göreceğim

Eyüp hocayla gitmek istiyorum ama onun lti videoları için temel gerekir mi bilemedim gerekirse mert hocayla devam edeceğim ne dersiniz

• Bıyıklı matematik

• bıyıklı matematik diyorum

• Eyüp b

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • İlla başka hoca istersen laptü

• Mert hocayı ve rehber matı fosforcular izler sonra mezun dürüm yerler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IIRunneRII -- 3 Ekim 2022; 12:14:50 >
  • Eyüp b daha çok sorular üzerinden anlatıyor mert hoca en temelinden zoruna kadar çıkıyor ikisinin anlatım tarzı ve konsepti farklı eksiğine göre kendin karar vermelisin

• teşekkürler hepinize, aslında zaten Eyüp B izlemeye karar vermiştim ama lti temelim olmadığı için problem olur mu diye sormak istedim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 0xber4ts 0 kullanıcısına yanıt
    Hocam bıyıklı mat detaylı anlatıyor ordan da bakabilirsiniz matın güler yüzü de fena sayılmaz ama mert hoca falan sohbet edip şaka yapıp duruyorlar bana iyi gelmiyor. İyi çalışmalar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IIRunneRII -- 3 Ekim 2022; 12:45:3 >
  • IIRunneRII kullanıcısına yanıt
    bıyıklıya bakmıştım tekrar bakacağım hocam önerin için teşekkürler iyi çalışmalar

• Hocam hangisine karar verdiniz

• Eyüp B hocam

• temelden mi alıyor şu an ayt çalışmıyorum ama fikrim olsa iyi olur

• henüz başlamadım ama öbür videolarına göre yorum yaparsam temelden aldığı söylenemez hocam

• 0xber4ts 0 kullanıcısına yanıt

eyüpb'den konuyu düzgünce öğrenebileceğini sanmıyorum limit dinleyeyim dedim konu anlatımı için yetersiz, bıyıklı çok iyi ondan dinliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-238FE9738 -- 7 Ekim 2022; 18:35:36 >
  • Bro temelin olan konularda eyüp b izle temelin olmayanlarda ilyas güneş öneririm daha sonra eyüb b ile sağlamlaştırırsın iyi çalışmalar.

• Yanlış anlaşılma olmasın. Eyüp b ne kadar iyi anlatsa da bana pekte hitap etmiyor. Herkes aynı sevecek değil ya.
    O yüzden bir kanala kısıtlı kalmayın.
    Ben mert hocayı seviyorum, kitlesi ne kadar ilginç olsa da kendisi gayet iyi. Aralarda yaptığı konular beni soğutmak yerine daha da odaklanmamı sağlıyor.
    Bir sürü hoca var. Hepsine bakın birisini kendinize göre seçin.
    Bıyıklı
    Mat güler yüzü
    Mert hoca
    İlyas güneşi de sevenler olabilir
    Eyüp b
    Tunç kurt(soru çözümleri çok iyi)

Tekrardan yazıyorum ama herkes aynı kişiyi sevecek diye bir şey yok. O yüzden birer video izleyip tercih yapmak en iyisi.
    İyi çalışmalar.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.