Şimdi Ara

FİZİK KİMYA İÇİN FEM SİMETRİ Mİ? PALME Mİ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.632
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR FEN DERSLERİNE ÇALIŞMAYA BAŞLADIM AMA KAYNAKLAR YETERSİZ.BENDE YENİDEN KAYNAK ALMAYA KARAR VERDİM.KONU ANLATIMLI OLARK SİZCE FEM SİMETRİ Mİ İYİDİR YOKSA PALME Mİ.YARDIM GÖRÜŞ ÖNERİ BEKLİYORUM.HEPİMİZE ŞİMDİDEM ÇOK TEŞEKKÜRLER.

• fem simetri kimya
  • pasa15li kullanıcısına yanıt
    ÖNERİN İÇİM TEŞEKKÜRLER.FİZİK İÇİN ÖNEREBİLEGİN KAYNAK VAR MI ?
  • mustafa ztrk M kullanıcısına yanıt
    BAŞKA YARDIM EDECEK YOK MU ?
  • YGS için kesinlikle simetri alma çok uyduruk bir kitaptır emin ol ygs için fem konu özetliden çalış (konuyu detayına kadar iner ve soruları lys temellendirme amaçlıdır) yada palmeden çalış derim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • önerin için teşekkürler
  • PALME

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Biyoloji Palme mi Okyanus mu?
    8 yıl önce açıldı
    TYT Kimya Aydın mı Palme mi
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • fizik palme.
  • kimya için ne öneriirsin?
  • Fizik karekok mpsleri gayet guzel bence.Soru tiplerini ayri ayri verdigi icin cok pratik .Palme zevkli ama bazen fazla ayrinti dusunduruyor gercekten cok fazla.Basit bi kaldirma kuvveti sorusunda bile havanin kaldirma kuvvetini de dusunecekmiyiz, ya hava surtunmesi? ihmal et de dememisler.. Bu aliskanliklari hep palme katiyor ayrinti dusunmeyi.Sayisal konularda Basit sorulari kaciriyosunuz ayrinti dusunmekten.sozel konularda is degisiyor palmeden calisan kolay kolay soru kacirmaz cikabilcek her seyi yazmislar.. Ygs de hic soru bankasi cozmedim deneme cozdum. Ygs icin bi sey diyemem . LYS icin palme fazla derim. (Sozel kisimlari haric)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.