Şimdi Ara

Fiziksel Klavyeli Telefon

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
649
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Şu an piyasada fiziksel qwerty (slide) klavyeli cep telefonu var mı? Htc Desire Z kullanmıştım çok rahat etmiştim, bu tarz bir ürün arıyorum. Xperia Pro bulamıyorum hiçbir yerde. Başka da var mı bilmiyorum. Tavsiyelerinizi bekliyorum

• Samsung Galaxy Y Pro var dostum. Gold Bilgisayarda 399 TL olsa gerek.

http://www.mobiletisim.com/telefonlar/Samsung/B5510%20Galaxy%20Y%20Pro
  • Merhaba ayni dertten ben de muzdaribim.3 aydir neredeyse deli gibi model bakiyorum.Uzun zamanli olarak BB 9000 kullanan biri olarak dokunmatik kullanmakta zorlaniyorum.
    Bu arayista ayirdedici arama kriterimse kamerasi iyi bir qwerty telefon istemem.
    Kamerasi 5 mp alti olmayanlardan sirasiyla bulabildiklerim :
    sony xperia pro
    motorola droid z
    htc desire z
    n 97
    e 72
    n 8
    bb torch
    xperia pro ve droid z yi piyasada bulamiyorum,nokialarda symbiani severek kullanmis biri olmama ragmen 1-2 seneye telefon bile pert olmazken sistemin kaldirilacagi korkusuyla vazgeciyorum geriye kaliyor torch.Bugun torch u tekrar inceleme firsatim oldu zoomu iyi ama gun icinde su an elimde idareten bulunan galaxy s 5530 un bile iyi cektigini gorunce of dedim artik.
    Butcem en fazla 700 bana da bir care lutfen !

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kimseden cevap cikmamis.xperia pro buldum alma diyeceginiz bir durumu var mi.genelde sony yeni modeller nedeniyle kaldirdi piyasadan diyorlar bildiginiz bi durum varsa donus yapin lutfen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quwerty klavye dersen bulacağın en güzel modeller blackbarry telefonları olur b10 işletim sistemine sahip bir iki uygun model daha çıkacaktı istersen onları istersen curve yada bold modellerinden cebine uygun olanı seç akışkan uygulama sayısı da tatmin eden güzel bir sisteme sahip telefonlar..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iPad Klavyeli Kılıf Tavsiyesi
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.