Şimdi Ara

Fizisyen soru bankası (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
99
Cevap
0
Favori
1.487
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Diğer insanlara faydanız dokunmuş olabilir lakin bana bir faydanız dokunmadığı için ve sabahtan beri yorulmadan linçlemeye çalıştığınız için size bunu demem normal

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bak o da bir dinamik işte. Mesela bir konuya girince yazana bakıyorum. Adamın arkası sağlamsa ne dese yiyor. Ama yoksa isterse en haklı olsun. Yok ediyorlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok takılma derim forumdakilere %80 i boş adamdır bilgisi olan biri yazar mutlaka. Cevap verme dalga geçenlere şevke getirmiş olutorsun

• fbler770 F kullanıcısına yanıt
    Gerçekten konu açmadan önce böyle linç yiyeceğimi fosforcu yaftası yiyeceğimi söyleseler gülerdim würoslwğeğ ama şu an şaka gibi ama gerçek 😂😂

• Genelde 3 tarz yorumun oluyor. Hafif trollemeler. Trollere ya da bazı boş tiplere sataşma. Bir de güzel kaynaklarla ilgili tavsiye. Son zamanlarda 1. tarza daha çok rastlıyorum.

• Demin ne kadar faydalı olduğunuzu söyleyip profilinize davet ediyoordunuz ne oldu mizah şelalesinden bir damla bey würomfğsğe işsizlik zor iş tabi siz de haklısınız ğwormxaşwp

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-07AC30580

Gerçekten konu açmadan önce böyle linç yiyeceğimi fosforcu yaftası yiyeceğimi söyleseler gülerdim würoslwğeğ ama şu an şaka gibi ama gerçek 😂😂
    Gördüğün gibi adamlar o kadar hayatsız insanlar ki grupça forumda takılıyorlar forumun kullanım amacı günde 1 2 girip kendine bir şeyler katmaktır kardeşlerimin normal hayatı olmayınca burda takılıyorlar ses etmemek lazım 6 yıldır işim hangi bölüme düştüyse hepsinde aynı kitle var

• fbler770 F kullanıcısına yanıt
    Gerçekten siz ve birkaç kişi daha aklı başında yorumlar yaptı da dhde hala faydalı insanlar olduğu inancım az da olsa var şu an. Teşekkür ederim

• Neyse siz takılın ben kaçar.

• Disiplinle ne alakası var dostum ? Forumdasın inci sözlükte değil neyse buna yanıt verme uzamasın daha konu topicte çok kaldı allaha emanet hesabı blockluyacam sınavdan sonra iyi haberlerini almak dileğiyle

• Trollerden o kadar gina geldi ki herkese agresifim forumdaki
    2 3 net kazanırım belki biri soru atmıştır diyorum filiz beyinlilerin yo boylor coloşomoyom yo boylor sonov ortolmodo konularından tak etti kanka allaha emanet kiss u

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.