Şimdi Ara

Fizisyen soru bankası (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
99
Cevap
0
Favori
1.487
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yayın denizinin kalan yarısını çözmeyeceğim. Fizikte ciddi sorunlarım vardı ve 2021 yks için denemeye abanırsam sene ortasında çözecek deneme kalmaz:)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Piyasada çözemeyeceğin kadar deneme var 2021 yeni denemelerde çıkacak. 3 fizik tyt kitabı olması bana hem para israfı hem vakit israfı gibi geliyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mantıklı bir öneri teşekkür ederim ancak Branş denemelerine baktığımda baya az vardı orta ve ileri düzey çözmeyi düşünüyorum. Ama fizik temelim çok mükemmel de değil sizce kolay olanları da çözeyim mi?

• Bu arada en çok beğendiğiniz yayınları yazma şansınız varsa buyurun :)

• Savor S kullanıcısına yanıt
    Zaten üniversite öğrencisiyim ve istediğim bölüm tıp olduğu için diyetisyenliği bıraktım..ve bu sene başladım tekrardan yksye. fakat Elazığ depremini yaşadım sonra salgın oldu ve üniden eve gelince gizli hazırlandığım sistem tamamen çökmüş oldu. Zaten ygs ile kazandığım için yksye yeni başladığımda sistem, kitaplar vs o kadar değişmişti ki kaç senedir dhde sadece yorumları okuyan biriydim aslında. Sonra bu sene üye oldum hedefim de ciddi burda da fikrine saygı duyduğum insanlar vardı diye. Lakin görüyorum ki nazik bir şekilde davranan insan ya fosforcu oluyor ya dalga geçiliyor. Şimdi de ajitasyon yaptığımı ima edip dalga geçin!

• 345, ertan sinan şahin ve nihat bilgin
  • Ya nerden buldunuz burayı

• Kime soruyorsunuz??

• Doğru dediniz hocam ama o hissi verdi gibi hissettim bir anlık...

• Sizin hislerinize göre mi hareket edeceğiz ne saçma bir üslup bu! Dh'de açtığım ilk konu tecrübemi böyle hatırlatacağınız için sizi kınıyorum. Bundan sonra insanların yazdığı 3 5 cümleyle kendinizi insan sarrafı zannedip bir de kategorileştirmeyin.!!

• Tamam!! 🌸🌻🌼☀️

• Bi bitin ya ben gri koçu milletten öğrenmiş insanım sizin gibi kim olduğunu hiç bilmediğim insanlara kendimi ifade etmek zorunda kalmak kendime ayıptır. Düzgün konuşunca şimdi de gri koçcu olduk. 1 kelimeden hemen insan tanıyorsunuz. Ergen kafanızdan çıksanız artık. Normal insanlar böyle konuşuyor sizin gibi herkesi trolleyelim 2 dk eğlenelim kafasındakiler neyi amaçlıyor anlamadım. Tebrikler bizden parmak arası terlik kazandınız.sizinle anlayacağınız dilden konuşmak lazım da neyse vaktim sizden değerli.. Düzgün bir şekilde yorumu olanlara teşekkür ediyorum.

• 🌼🌼🌿🌿🌼🌸🌸

• Sağolun hocam

• Lütfen gereksiz mesajlarınız ve yorumlarınız için bildirim panelimi meşgul etmeyin henüz o kadar kayda değer olduğunuzu sanmıyorum gizli mri koçcular!

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.