Bildirim
fizy 1 Aylık Premium Deneme Üyeliği
Samsung Galaxy S25: Yapay Zeka Parmaklarınızın Ucunda
https://www.amazon.com.tr/stores/page/92F263DE-74F5-45CA-B8EE-2FA578898A76?ref_=s25dh
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
samet hangi yılda yaşıyosun yavrum? -
İnternetin hayırlı olsun
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Msnde ne dinliyorumda görünüyor mu? Deneyebilirmisin ?
kanka spotify diye birşey çıkmış onu dene -
kimden duydun nereden duydun çabuk söyle lütfen -
nereden dinleniyor hangi fm de -
benim walkman içinde şarjlı pil tavsiyesi alayım. -
mağarada yankı yapmıyor mu hocam? -
Metallica diye bir grup buldum hemen indirip dinleyeyim. -
-
Turkcell zaten her yerden beleş veriyor fizy'yi. Spotify, apple, tidal hifi varken oldukça yetersiz maalsef.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Pazar günleri de parlament sinema kuşağını da kaçırmayın sıcak fırsat sayılır
adamı gömdünüz fosil oldu yeter :) 10.000 yıl sonra avatarlar bulup gülecekler -
Güldürdünüz beni 😄 o kadar da dunyadan haberdar degiliz, benim sormak istedigim internet paketinden yemiyor deger mi? Deneyebiniz var mi? İstedigim her sarkiyi buldum hemen hemen
Dinlediğiniz şarkıları kapsıyorsa fena değil, spotify daha kapsamlı ama netten yiyor size kalmış hocam. Fizy de fena değildir turkcell salla kazandan premium çıktığında kullandım 2-3 ay gideri var -
Fizy’nin ilk çıktığı zamanı hatırlıyorum. Aratıyorsun dinliyorsun. Bütün şarkılar var. Farklı farklı kaynaklardan bulup getiriyor ama güzel. Sonra Türkcell aldı. Sırf adı güzel diye sanırım. İlk alan adını alan adam ne yapıyor acaba şimdi.
Hemen hemen hepsi aynı ama telefonda yer olmuyor bazen internetinden yememesi hoşuma gitti. Kullanıyorum şuan bakalım sonrasında devam ederim belki. -
turkcell li isen fizy premium için 5 gb internet veriyor. vodafone da isen spotify a yapıyor buu bzı paketlerde. turk telekom da kendi müzik uygulamasına yapıyor. ama arkadaşların dediği gibi sen hangisini beğeniyorsan o sonuçta 10 gb interneti de fizy de aynı paraya veriyorlar aylık :)
samet hangi yılda yaşıyosun yavrum?
|
Msnde ne dinliyorumda görünüyor mu? Deneyebilirmisin ?
|
kanka spotify diye birşey çıkmış onu dene
|
mağarada yankı yapmıyor mu hocam?
|
benim walkman içinde şarjlı pil tavsiyesi alayım.
|
turkcell li isen fizy premium için 5 gb internet veriyor. vodafone da isen spotify a yapıyor buu bzı paketlerde. turk telekom da kendi müzik uygulamasına yapıyor. ama arkadaşların dediği gibi sen hangisini beğeniyorsan o sonuçta 10 gb interneti de fizy de aynı paraya veriyorlar aylık :)
|
Benzer içerikler
- vodafone 1 gb hediye nasıl alınır
- tobi 3gb
- vodafone 60 gb
- bimcell yeni hat 19 tl
- yalın fırsat 30 gb
- havadan su üreten cihaz fiyatı
- letgo güvenli ödeme
- sıcak fırsatlar amazon
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X