Şimdi Ara

Fizy kullanan var mı ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
9.811
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadaşlar hattım Turkcell. Salla kazandan fizy üyeliği çıktı. İnternet paketim açıkken fizy i kullanınca paketimden gitmeyecek mi yani ? Gidiyor gözüküyor ama ?
  • Dün Fizy'de açtım videoyu attım telefonu kenara, Turkcell uyanmış artık. Bir saat mı birkaç saat sonra mı neydi video kotanız doldu dedi, kesti videoyu. :D Eskiden oynat babam oynat, tek listede 2 - 3 GB yerdim. :D
  • Fizy ve Spotify kullandım. Şu an tatildeyim. Belki gece gündüz fizy açık. En büyük artısı kotadan yemeyerek size sınırsız müzik keyfini sunuyor. Ayrıyeten aradığım her şarkıda mevcut. Normal ses kalitesi abonesiydim bugün bitti premium aldım ses kalitesi yüksek baya iyiymiş farkını anladım. Spotify alıpta ne olacak internetten yediği için ekstra bir maliyet olacak. Evet arayüz kullanılabilirlik açısından Spotify iyi. Ama fiyat performans orantısı doğrultusunda fizyi tek geçerim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kucuker34 kullanıcısına yanıt
    İşte mantıklı düşünen tüketici profili örnek alınmalı

• quote:

Orijinalden alıntı: kucuker34

Fizy ve Spotify kullandım. Şu an tatildeyim. Belki gece gündüz fizy açık. En büyük artısı kotadan yemeyerek size sınırsız müzik keyfini sunuyor. Ayrıyeten aradığım her şarkıda mevcut. Normal ses kalitesi abonesiydim bugün bitti premium aldım ses kalitesi yüksek baya iyiymiş farkını anladım. Spotify alıpta ne olacak internetten yediği için ekstra bir maliyet olacak. Evet arayüz kullanılabilirlik açısından Spotify iyi. Ama fiyat performans orantısı doğrultusunda fizyi tek geçerim

Aynen katılıyorum, yurtdışında yaşamama rağmen fizzy premium kullanıyorum aylık 4tl cik.
  • Bedavaymış hocam 4 tl cik :)

• Kullanıyorum gayet uygun.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.