Şimdi Ara

Fizy kullanan var mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
0
Favori
9.811
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba, arkadaşlar turkcell'e geçeceğim fizy'nin kalitesi nasıl acaba ? ona göre 2 gblık tarife yerine 4 gb olana geçeceğim her müzik var mı bu fizy de spotify gibi ?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Fizy Nedir?

Fizy, Türkiye'nin önde gelen müzik akışı platformlarından biridir. Kullanıcıların geniş bir müzik kitaplığına erişmelerine ve çeşitli özelliklerden yararlanmalarına olanak tanır.

Özellikler:

• Geniş Müzik Kitaplığı: Fizy, milyonlarca yerli ve yabancı şarkıdan oluşan kapsamlı bir müzik kitaplığı sunar. Ülkemizin en sevilen sanatçılarından uluslararası süperstarlara kadar geniş bir yelpazede sanatçı içerir.
    • Kişiselleştirilmiş Öneriler: Fizy, dinleme geçmişine ve tercihlerine göre kişiselleştirilmiş müzik önerileri sunar. Bu sayede, kullanıcılar yeni müzikler keşfedebilir ve favori şarkılarını dinlemeye devam edebilirler.
    • Çevrimdışı Dinleme: Kullanıcılar, Fizy'den şarkıları indirebilir ve internet bağlantısı olmadan çevrimdışı dinleyebilirler. Bu özellik, hareket halindeyken veya veri kullanımını azaltmak isteyenler için idealdir.
    • Müzik Videoları: Fizy, kullanıcıların müzik videolarını da izlemesine olanak tanır. Bu, en sevdikleri sanatçıların performanslarını ve görsellerini görmelerini sağlar.
    • Şarkı Sözleri: Fizy, şarkı sözlerini de içerir, böylece kullanıcılar şarkıları söylerken veya anlamlarını keşfederken şarkı sözlerini takip edebilirler.

Kullanım Avantajları:

• Müzikal Keşif: Fizy, kullanıcıların yeni müzikler keşfetmelerine ve farklı sanatçıları dinlemelerine yardımcı olur.
    • Kişiselleştirilmiş Deneyim: Fizy'ın kişiselleştirilmiş önerileri, kullanıcıların kendi müzik zevklerine uygun mükemmel müziği bulmasını sağlar.
    • Esneklik: Çevrimdışı dinleme özelliği sayesinde kullanıcılar istedikleri zaman istedikleri yerde müzik dinleyebilirler.

Fizy, müzik severler için zengin bir müzik deneyimi sunan kullanımı kolay bir müzik akışı platformudur. Geniş müzik kitaplığı, kişiselleştirilmiş önerileri ve çevrimdışı dinleme özelliği ile Fizy, kullanıcıların müzik tutkularını beslemek için mükemmel bir seçimdir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • İndirip deneyebilirsin abone olmasan bile uygulamayı tamamen kullanabiliyorsun sadece müzikler 30 saniye olarak çalıyor.
  • Bana göre kalitesi güzel fakat müzik sayısı spotify, apple music gibi uygulamalara göre eksik. Turkcellde internetten yemiyor en sevdiğim kısmı bu.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arayüzü ve arşivi çok iyi olmasa ses kalitesi iyidir. Ayrıca bildiğim kadarıyla Fizy için ek internet veriyor. Yani kotadan yemiyor. Yinede bir bak emin ol

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: berden

Arayüzü ve arşivi çok iyi olmasa ses kalitesi iyidir. Ayrıca bildiğim kadarıyla Fizy için ek internet veriyor. Yani kotadan yemiyor. Yinede bir bak emin ol

Fizy uygulamasında veri kullanımı tamamen ücretsiz ve sınırsız.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kalite konusunu tartışmaya açmanın bile gereği yok. Memnun kalacağınızdan şüpheniz olmasın.

Fizy uygulamasını ilk defa kullanacaksanız her müşteriye 1 Ay'lık deneme imkanı tanınıyor, Memnun kalmazsanız ay sonu aboneliğinizi iptal ettirebiliyorsunuz. 1 Ayın sonunda ise iptal ettirmezseniz aylık 10 TL'ye paket kendini yenileyecektir.

MUZIKDINLE yaz 2200’a gönderip 1 aylık deneme aboneliği alıp hemen kullanmaya başlayabilirsin.

Şöyle bir sürpsiz not daha ekliyeyim, Fizy uygulaması Turkcell Genç Tarifelilere tamamen ücretsiz.
  • asla spotify'in yerini tutmaz. ses kalitesi daha az. arka planda çalarken uygulama açılışlarında müzik anlık kesiliyor(iphone 7)
    yine de fena sayılmaz. spotify'ı ücretsiz ekim ayına kadar aldım. üyeliğim bitince fizy'e geçecem. hayli hayli işimi görür
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Steamdeck kullanan var mı?
    geçen yıl açıldı
    Migrosnet kullanan var mı
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Aldığım paketlerle birlikte verildiğinde kullanıyorum. Video klipler de kotaya dahil değil. Bir şarkı listesi seçiyorum ve oynatıyorum. Tonla GB veri götürüyor ama ücretsiz. :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: sis651

Aldığım paketlerle birlikte verildiğinde kullanıyorum. Video klipler de kotaya dahil değil. Bir şarkı listesi seçiyorum ve oynatıyorum. Tonla GB veri götürüyor ama ücretsiz. :D

Hocam yani video klipler de mi beleş demek istediniz :D

• c34 kullanıcısına yanıt
    Evet. Bir klip listesini açıyordum işte telefonda, liste bitince bakıyorum, 2.5 GB veri kullanılmış. Ama paketlerde eksilme yok. :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: erc44

asla spotify'in yerini tutmaz. ses kalitesi daha az. arka planda çalarken uygulama açılışlarında müzik anlık kesiliyor(iphone 7)
    yine de fena sayılmaz. spotify'ı ücretsiz ekim ayına kadar aldım. üyeliğim bitince fizy'e geçecem. hayli hayli işimi görür

bende boyle bir sorun yok. cihaz iphone 7 plus
  • ttnetmüzik daha iyi hem 5 tl
  • Fizy gercekten cok basarili tabi bu muzik arsivi olarak degil aradigim bir cok sarkiyi bulamadigim oldu ancak turkce dinliyorsan bu seni cok zora sokmaz. Ayrica radyo servisleri ile radyolari da internet paketlerinden yemeden kullanabiliyorsun. Dikkat etmen gereken paketler fizy uyeligi veriyor ancak bu premium paket degil. Farki ne diye sorarsan sarkilari normal kalitede dinler premium radyo kanallari( radyo odtu, slow time gibi) kanallari dinleyemezsin. Kral fm vs dinleyebilirsin. Fizy nin en guzel tarafi internnetten yememesi tabi

• Ben bir türlü sevemedim. Bazı şarkıları çalmadı, birkaç defa da kendi kendine kapandı uygulama. Spotify'da ise hiç öyle bir aksilikle karşılaşmadım. Şu an paketimin hediyesi olduğu halde kullanmıyorum Fizy'yi.

• Fizy gerçekten süper. Yorumlara baktım Spotify ı övenler bay olmuş fakat abartılacak bir farkı yok aralarında. Hatta kullanışlı olması bakımından fizy daha basit. Ayrıca Türkcell tarifelerinin çoğunda fizy sınırsız. Fizy den izlediğiniz video veya dinledikleriniz hiçbir şekilde internetinizden yemiyor.

• Tarifeme ek bedava ama bir turlu sevemedim kullanmıyorum ben

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim tarifemde de var fizy. Arac Bluetooth baglantisi ile kullanacaksaniz duzgun calismiyor. Spotify da var. Spotify da hic sorun yok. Araca ne zaman binsem kaldigi yerden calmaya basliyor. Ama fizy de, diyelim aracta calmaya basladi. Aractan indim 1-2 saat sonra tekrar araca bindigimde devam etmiyor. Fizy yi kapatip tekrar listeyi acmam gerekiyor. Spotify de bu problemsiz. Fizy de ayrica yuksek kalite ek ucret istiyor. Telefonda dinlerken belki kalite fark etmiyor ama aracta fark ediyor. Yabancı muzik olarak zaten fizy de eksiklikler var. Tek avantaji internetten kota yememesi.

• quote:

Orijinalden alıntı: teqali

Benim tarifemde de var fizy. Arac Bluetooth baglantisi ile kullanacaksaniz duzgun calismiyor. Spotify da var. Spotify da hic sorun yok. Araca ne zaman binsem kaldigi yerden calmaya basliyor. Ama fizy de, diyelim aracta calmaya basladi. Aractan indim 1-2 saat sonra tekrar araca bindigimde devam etmiyor. Fizy yi kapatip tekrar listeyi acmam gerekiyor. Spotify de bu problemsiz. Fizy de ayrica yuksek kalite ek ucret istiyor. Telefonda dinlerken belki kalite fark etmiyor ama aracta fark ediyor. Yabancı muzik olarak zaten fizy de eksiklikler var. Tek avantaji internetten kota yememesi.

arkadaşım aracının bluetooth aksamıyla ilgili bir fark olabilir. bende fizy kullanıyorum bluetooth üzerinden. sorunsuz ve kaldığı yerden devam edecek şekilde.
  • stubburn S kullanıcısına yanıt
    Kitte problem olsa spotify sorunsuz calismazdi. Ayni sekilde apple music i denedim o da sorunsuz.

Telefonum iphone. Belki fizy iphone uyumsuzlugu olabilir. Her defasinda yapmiyor zaten. Genelde bir sure gectikten sonra yapiyor.

• telefonda 2gb internet var fizyle dergilikle vs 5gbi buluyorum para vermeden :D

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.