Şimdi Ara

KUNDUZ KULLANAN VAR MI?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
31
Cevap
0
Favori
3.085
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kunduz kullananlar, memnun olan olmayan nedenleriyle yazabilir mi? Dershaneye gitmiyorum, üniversite okurken hazırlanacağım yani soru soracak birisi yok

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Genel olarak memnundum. Tavsiye edebilirim, özellikle çevrende sorularını çözecek kişi sayısı azsa.
    Bir MF öğrencisi olarak sözel sorularımı çözdürüyordum çoğunlukla. Uzun uzun açıklayan, sebeplerine değinen eğitmenler dışında tabii ki arada copy+paste yapan, özensizce kağıdı karalayan eğitmen diyemeyeceğim kişiler de vardı ki hepsini üşenmeden rapor ettim. Bu sene bu konuda daha hassas olacaklarına dair bir konu açılmıştı. Umarım iyileştirirler.
  • burak_asker B kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim, şu anda indirimdeymiş bayağı. Deneme sorularından da memnun kaldım açıkçası ama konulara baktığımda bi kaç kişi fazla yermiş ondan çekindim ama galiba gayet güzel bir platform

• Pek fazla alternatif yok diye biliyorum zaten soru soracak kimse de yoksa kullanın bence.
  • burak_asker B kullanıcısına yanıt
    Haklısın, çok teşekkür ederim.

• Ben de almayı düşünüyorum 80 tl verilir mi acaba ?
    Dershaneye gitmeyeceğim sayısalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DC74C27F3 -- 4 Ağustos 2019; 11:6:44 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben kullandım genelde matematik,geometri sorularımı cozduruyodum. baştan sağma çozenler de vardı gayet güzel anlatanlar da. eğer anlamazsan zaten soruyu tekrar gönderme hakkin var. soruyu gönderip anlamadım dediğin zaman tekrar çözmek zorunda kalıyo.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Steamdeck kullanan var mı?
    geçen yıl önce açıldı
    Migrosnet kullanan var mı
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yaklaşık 1 aydır kullanıyorum bazı hocalar şıktan çözüme gittiği için cevabı yazmıyorum ve sonra yanlış çözüm geliyor. 10 soru atıyorsam 1-2 kez oluyor bu. Sonra hocaya dönüyorum hocam çözüm yanlış cevap şu diye. Sallamıyor. Bildirdiğimde de tamam ilgileneceğiz deyip 4-5 soru hakkı ekliyorlar hesaba o kadar. Ha ama hakkını vermek lazım matematik için çok iyi hocalar var gerçekten matematik çözümlerini çok beğeniyorum. Ama fizik için aynı şeyi söyleyemem.

• Hocam şu anda indirimli paketi var 500 soru 53 tl ama 11 aylık paket, eğer memnun kalmazsan bırakma şansın yok

• sütursatır S kullanıcısına yanıt
    Bazıları ödemede iki kere para çekilmesinden yakınmış, bazıları soru haklarının gelmemesinden. Böyle bir sorun yaşadınız mı?

• KUNDUZ GÖRMÜŞTÜM daha önce kullanmadım da

• quote:

Orijinalden alıntı: killerblossom

Hocam şu anda indirimli paketi var 500 soru 53 tl ama 11 aylık paket, eğer memnun kalmazsan bırakma şansın yok
    İptal edilebiliyormuş yenilenmesi paket detayında öyle yazıyor. Hiç olmazsa ön ödemeli kartla alınır o problem değil de artık çoğu kitabın çözüm uygulaması varken gerek var mı acaba kunduz a esas soru burada.

• Anladım hocam çok teşekkür ederim, biraz da şans işi yani güzel cevap almak

• killerblossom K kullanıcısına yanıt
    Biliyorum ben o yüzden 1 aylık 500 soru aldım

• Hocam senden parayı başta çekerken 11x53 ₺ olarak çekiyor yani 11 ayın parasını tek seferde ödüyorsun. Sonra zaten istediğin zaman iptal et. Adamlar alacak parasını zaten

• Ben de almayı düşünüyorum ama elimi attığım her kitap neredeyse çözümlü artık çok da gerek yok gibi kararsızım

• quote:

Orijinalden alıntı: sütursatır

Hocam senden parayı başta çekerken 11x53 ₺ olarak çekiyor yani 11 ayın parasını tek seferde ödüyorsun. Sonra zaten istediğin zaman iptal et. Adamlar alacak parasını zaten
    Vay ......
    Verilirmi ki 550 tl hiç bilemiyorum aylık 500 soru paketini göremedim hocam o nekadar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DC74C27F3 -- 4 Ağustos 2019; 11:35:46 >
  • Az önce sayfayı bir yeniledim paketler değişti artık 10 aylık diyor çok daha pahalıya gelen paketler var. İyi ki almamışım. İşleri güçleri para olmuş bunların

Kesin birileri burayı okuyup ona göre değiştiriyor.
    23.59 a kadar yazıyordu birdenbire sildiler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DC74C27F3 -- 4 Ağustos 2019; 11:40:15 >
  • sütursatır S kullanıcısına yanıt
    Ben ay ay ödeniyor diye düşünmüştüm vay be, adamlar illaki yolunu yapmış yani. Çok teşekkür ederim bu mesajınız için yoksa ben o paketi düşünüyordum büyük bir bardak soğuk su içerdim sadece

• 90 tl tek ay şeklinde 500 soru, öncelikli soru çözüm hakkı da varmış

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.