Şimdi Ara

KUNDUZ KULLANAN VAR MI? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
3.085
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ve genelde soru çözümleri olan kitaplar kaliteli kitaplar evet bu da düşündürüyor o yüzden

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hocam ilk yanıtları yazarken tekrar kontrol etmiştim hala indirimdeydi sizin bu mesajınızı görünce sayfayı yeniledim tam dediğiniz gibi oldu. Sorular azaltılmış fiyatlar artmış birden. Şaka gibi, amaç öğrenciye yardım etmek gibi dursa da bu düpedüz dolandırıcılık. Bir de telegram grupları var tam olarak işinizi görür mü bilmiyorum ama yine de soruları çözmeye gayret ediyorlar. Hiç yoktan iyidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi killerblossom -- 4 Ağustos 2019; 12:4:14 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: killerblossom

Hocam ilk yanıtları yazarken tekrar kontrol etmiştim hala indirimdeydi sizin bu mesajınızı görünce sayfayı yeniledim tam dediğiniz gibi oldu. Sorular azaltılmış fiyatlar artmış birden. Şaka gibi, amaç öğrenciye yardım etmek gibi dursa da bu düpedüz dolandırıcılık. Bir de telegram grupları var tam olarak işinizi görür mü bilmiyorum ama yine de soruları çözmeye gayret ediyorlar. Hiç yoktan iyidir.
    Evet telegram çok daha iyi bunun yanında. En azından insanların oradaki amacı gerçekten yardımlaşmak. Hem bildiğim konularda bende yardımcı olmaya çalışırım. Bunlara 5 kuruş vermem. Kaliteli kitaplar zaten çözümlü. Birtek apotemi bu sene çözüm yoktu artık eklemişlerdir sanırım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fizik zümresi çöp
  • Hocam ben kullanıyorum. 11 aylık, 500 soru paketini aldım. Geçen sene de kunduz kullanıyordum. Ağırlıklı olarak Türkçe, tarih, matematik, geometri, felsefe, din çözdürüyordum. Çok memnundum. Anlamadığınız yer olsa hocayı değerkendirirken söylüyorsunuz. Geri dönüş yapmalı, yapmazsa 24 saat içinde falan destek ekibine bildirirseniz 2-3 soru hakkı kazanıyorsunuz tekrar tekrar sorabiliyorsunuz. Bence şöyle kullanabilirsiniz, atıyorum deneme çözdünüz. Çözemediklerinizi kesin ve direkt oraya sorun. Yarım saate hepsi çözülür ki genelde 10-15 dakikaya çoğu çözülür. Çözümleri anlamaya calısırsınız. İllaki çoğu oturur sizde ama illaki anlamadığınız olur, hocaya soru sorarsınız. Hoca iyi değilse tekrar sorun aynı soruyu başka hoca bakar, o da olmadı tekrar sorun, hiç olmadı donanımhaber e atın soruyu, ha özel soru olarak kalır sizde ama çoğu soru oturur yani emin olun. Fkb grubunu tam test edemedim bir sayısalcı olarak ama o kadar aşırı kötü oldugunu düşünmüyorum. Çok zorlandığınız ders atıyorum fizikse onun video çözümlü kitabını edinebilirsiniz, işinizi görür her türlü. Mesela Bi soruda iki şık arasında kalsam özellikle Türkçe, tarih, felsefede bunu yaşadım, şıkları çürütmeleri falan başarılı gayet. İllaki orta halli hoca da çıkar çok iyi hoca da vasat hoca da. Dershanede de bu öyle değil midir her hoca iyi olacak diye bişey yok ama iyi olmadı mı düşük puan verirsin tekaar sorarsın sorunu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben kullanıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uzaydakipenguen -- 19 Kasım 2020; 15:2:10 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba kunduzda eğitmenlik yapmaktayım.

Kayıt olacaklar süresi dolmamış kod arıyorsa: KOD: HUSCET034T

Bu kodu girerek üye olursanız 20 TL indirim kazanıyorsunuz.

Kod günceldir.

sistem güzel kurulmuş 30 dakika içinde sorunuza cevap mutlaka geliyor. çözümü beğenmezseniz eğitmene geri dönüş yapabilirsiniz.

• Merhaba arkadaşlar.
    Kunduzda paket almayı düşünenler için güncel indirim kodu arayan varsa büyük harflerle ;
    DENYAK456T

güncelleme geldi %40 indirim sağlıyor.
    indirim, indirimdir sonuçta.

Almayı düşünenlere bir faydamız olsun.
    Arkadaşlar bu kod süresiz bir kod. Her ay yada her paket alışınızda kullanabilirsiniz.

kunduz'la sınava hazırlan, çözemediğin sorulara anında cevap al! bana özel denyak456t koduyla kunduz'u indirimli kullanmaya başlayabilirsin!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dnzykn -- 29 Kasım 2020; 21:26:3 >

• Kunduz da matematik öğretmeniniz olarak sorularınızı çözüyorum indirim kodu icin GAMEKI331T girmeniz yeterli,aktif ve güncel kodtur.Kodu kullanan öğrencilerime özelden de destek verebilirim.Kunduz uygulaması soru çözdüremeyen öğrencilerimiz için nimet sayılabilecek bir uygulama,anında sorularınızîn yanıtını alabilirsiniz.emin olun soru çözüm uygulamaları içinde ilk sırada öğrencilerim.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.