Şimdi Ara

Fizy Müzik Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
7.268
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba,Bimcell kullanıyorum.Turkcell'in müzik uygulaması Fizy'i İos telefonuma indirdim.Bana 1 ay ücretsiz premium tanıdı.Fakat ben sonraki aylar ücret ödemek istemiyorum.Dolayısıyla iptal etmek istiyorum fakat bir türlü nasıl iptal edileceğini bulamadım?Yardımcı olabilir misiniz?Bir de iptal edemesem de sonraki ay ücret kesilme gibi bi durum olur mu?Apple hesabımda herhangi bir ödeme yöntemi girili değil.

• Hediye Müzik Paketi diye geçiyor.Şu şekilde:
     Fizy Müzik Hakkında
  • App Store'a abonelik/ödeme için herhangi bir yetki verdin mi? Senden parmak izini ya da sifreni istemiş miydi? Eğer bunları yapmadıysan sorun yok demektir. Abonelik suresi bitince iptal olur.

Eğer yaptıysan aşağıdaki linke bir bak, orada nasıl iptal edeceğin anlatılmış.

https://support.apple.com/tr-tr/HT202039

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tam hatırlamıyorum maalesef ama oyle bısey sormadı diye aklımda kalmıs.Dediginiz yere bakmıstım fakat Apple kimligini goruntuleye tıklayınca Abonelıkler diye bir sey cıkmıyo bende.Odeme yontemımde de "Hicbiri"secili.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusufmerhey -- 10 Şubat 2017; 8:38:52 >
  • O zaman herhangi bir ödeme bilgisi vermemişsiniz, abonelik süresi bitince iptal olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: mustafaa96

O zaman herhangi bir ödeme bilgisi vermemişsiniz, abonelik süresi bitince iptal olur.

cok tesekkürler:)

• fizy’e ilginiz için teşekkür ederiz. fizy arşivinde bulunan içerikleri ses kaliteleri aşağıdaki gibidir.

Normal Ses Kalitesi: 64 kbps (AAC+)

Yüksek Ses Kalitesi: 320 kbps (AAC) Bu ses kalitesi sadece fizy Premium Üyelere sunulmaktadır.

fizy Müşteri Hizmetleri

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hocam spotify,muud servislerinin degerlerini biliyorsaniz yazabilirmisiniz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elmandrill

Hocam spotify,muud servislerinin degerlerini biliyorsaniz yazabilirmisiniz
    Muıd u bilmiyorum

Spotify en yüksek de 320 kbps Ogg vorbis kullanıyo

• teşekkür ederim,320 kbps iyi değer çoğu detay duyulabilir,zaten fazlasını ayırt etmek için ses çipi filan iyi olması ve frekans aralığı geniş sağlam bir kulaklık lazım

ogg vs aac ile ilgili bu resmi buldum ama ne kadar doğrudur bilmiyorum

Fizy Müzik Hakkında

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • fizy premium ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.