Şimdi Ara

Fizyoterapi tutarken üste İTÜ kimya mühendisliği yazmak hata mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
755
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sıralamam 20 bin dişleri yazdım belki tutar diye onun altına İTÜ kimya müh ve sonra fizyoterapiler. İstanbul ve Ankara hariç bütün fizyoterapiler tutuyor. Mühedislik de çok uğraşmam gerekeyecek kendimi geliştirmek adına fizyoterapi garanti iş falan ama yapabileceğimden emin değilim. Karar veremiyorum. DELİRECEĞİM.

• Itu kimya kotu degil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nicotinell

Itu kimya kotu degil

Tabiki kötü değil. Ama kime sorsam fizyoterapi yaz sağlık sektörü en iyisidir diyor. İyice kafam karıştı.
  • kimyayı bıtırınce nerede calısmayı dusunuyorsun ? saglık alanında iş bulma sansın bıraz daha yuksek . ergoterapi , ftr , felan .
  • Zamaninda millet cerrahpasa turkce tipin uzerine yaziyordu :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Senin ne istediğine bağlı.Fizyoterapiyi aile kararıyla verdiysen veya kimyayı birdaha düşün derim.İkiside sevilmeden yapılacak işler değil.İkisinin de zorlukları var.Tabi sevene zorluk değil,ancak;para kazanmak istiyorsan ikisinde de işinde iyi olursan iki rakamlar kapabilirsin.Burada bizim diyebileceğimiz bişey yok top sende
  • saglık sektörunde çalşmak zordur sabırlı olmalsn ftr öyle kolay bi bölümde degil . kimya da zor ama itü faktöru ön plana atıyor kimyayı
  • Düşündüm taşındım ftr yazmıyorum :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nicotinell

Itu kimya kotu degil

BENİM BOĞAZİÇİ KİMYA TUTUYOR ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.