Şimdi Ara

Fizz çok güçlü değilmi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
1.435
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • E yeteneği çok fazla işlevsel. w + q basıyor adc tekliyor. koridorda ctsi yok

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Değil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O zaman banla banlat banlamayanlarada bunun onur kırıcı bisey olduğunu söyle.

• Aslında şuan tam dengeli eskiden lich bane'in ratiosu fazlayken flash dfg + w + q ile adc tek yiyordu hala yapabilirde zorlaştı işte biraz.
  • Mide poppy mi alıyon anlamadım CTsi yok diyon
  • ctsi var ama iyi bence adc tekliyor
  • oyun başında dürt ez çokta zor değil
  • Eski halini görseydin birde.
  • banla

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Menzili çok düşük, farm alamıyor. Roam yapıp adam farmlaması gereken bir champ. E'sinin cd'si biraz yükseltilse iyi olur aslında ama şu an öyle çok da fena değil.
  • Karşına hiç ryze gelmedi anlaşılan ctsi yokmuş

• bırakta teklesin assasin zaten supportu mikael almıyorsa yapacak birşey yok.
    hangi assasin kasarsa kassın zaten adcyi çok rahat tekler.
  • Bundan sonra OP konuları açmadan önce o chample yaptılan 10 maçın SS'ı atılsın. Kesinlikle böyle bi kural gelsin. CTsi yok demiş bi de.. teallam..
  • Fizz güçlü çar

• w ve lich nerf yemeden önce görecektin ct olayına gelirsek ryze gelince anlarsın varmı yokmu yada bir oriana gelince ayrıca 3. veya 4. item olarak banshee alırsan tek yemezsin zhonya varsa sen onu kesersin
  • karşısına mordekaiser al bakalım, counter'ı var mı yok mu

• Ryze ne ? Köylü

• Bi heroya ezilen konu açıyor.OP hero yoktur.O hero'ya karşı nasıl oynayacağını bilmeyen oyuncu vardır.
  • fizz kardeşimiz late game herosu. dolayısıyla range herolar ile cok sık dürtülere farmda geri kalmasını sağlayabilirsiniz. o durumda cok can sıkıcı olmuyor. fizz i nasus gibi düşünebiliriz. başta hafife alınsada oyun sonu baş belası olabilir. hatırlıyorum da fazlaca kasmış bir (full item) zeddim. fizz ise 4 itemdi . fakat ben ulti basınca zıplıyor hopluyor bi şekilde mal ediyor, sonrasındada Tekliyor. yani fizz cok iyi bir hero tabi oynaya.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OverPower -- 13 Ekim 2014; 14:01:30 >
  • Kata akali al (kata daha etkili) q+w yaptigi anda sende aynisini yap. E atarsa aninda uzaktqki minyona e at bosa gitsin. Sanirsam sen karli cikarsin en azindan bende oyle oluyor. Daha fizz e yenilmedim hic. Ulti atarsa e at ama ultisini ben gormekte zorlaniyorum o yuzden ryla ve rabadon rushluyorum birde cehennem

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.