Şimdi Ara

Fizz vs Zed Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
672
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşla fizzle zede karşı nasıl oynayabiliriz?Zedin vurduğu damage'in haddi hesabı yok.Minyon kestirmiyor.

ULTİSİNİ COUNTERLAMAYI BİLİYORUM.SADECE 6 LEVELE KADAR ZORLANIYORUM.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi REİS2121419 -- 3 Ocak 2015; 20:36:49 >

• fizz zedin en baba counterı ezemiyosan fizzi bırak
  • https://www.youtube.com/watch?v=I3mpRZlOVNg Bu videodaki fizz gibiyim.
  • Zed zaten oyun başından 6 levele kadar rahat.6 leveldan sonrada iyi bir zed oyuncusuysa fizzi kastirmaz.

Safe farm yapcan.roam yapcan .matara+3 pot baslayacaksin.zhonya felan derken karsindakine ustunluk kurarsin..

2 paragraf çelişkili oldu biliyorum :D 2.paragrafi dikkate al.1.paragraf prof zed oyunculari icin geçerli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eyi ultisine saklıycaksın
  • jynxmonroe kullanıcısına yanıt
    Zaten sorun iyi zed oyuncusunda.Minyona yaklaştırmıyor.Aradaki minyon farkı sürekli artıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Minato Namikaze

https://www.youtube.com/watch?v=I3mpRZlOVNg Bu videodaki fizz gibiyim.

sil o zaman oyunu
  • quote:

Zaten sorun iyi zed oyuncusunda.Minyona yaklaştırmıyor.Aradaki minyon farkı sürekli artıyor.

Safe oynican yani yapcak birsey yok.6dan once w e q kombosundan e ile kacmaya calis anca.veya sende w q yapip e ile geri donebilirsin.

• zhonya + e skili yeter
  • Matara+pot başla gerekirse kule altı kal, az farm yap. İlk olarak zhonya çık. E ve zhonya ile az hasarla zedi kesebilirsin
  • İngilizce yazma kuulluk yapmanın alemi yok,E yi gereksiz harcama canın azken Q'dan kaçmak için E atma yoksa ultiyi yer ölürsün,Fizze farm yaptıran lol oynamasın zaten
  • Fizz ile zede eziliyorsan otur ağla . Tamam iyi bir zed gerçekten sıkıntı ama şu soruyu soran birinin karşında ki zed de malumdur

• Oq qnq.Başqa hiqayen var mı?Çoq eqlendim.
  • Fizz e si zedin ultisini bozuyor tek artısı o zed biliyorsa parçalar
  • zokoko41- Z kullanıcısına yanıt
    Sonunda sorunumu anlayan biri çıktı.
  • quote:

Oq qnq.Başqa hiqayen var mı?Çoq eqlendim.

Ne dememizi istiyorsun anlamıyorum ki saçma sapan e atmazsan zed hiç bir şekilde üstüne gelemez , e yi boşa atarsan da seni yer . Farm konusunda zorlanıyorum aldırmıyor diyorsan da 5 lv de iki tane w verirsin , baktın hala zor geliyor sheen de bırakıp zhonya rush yaparsın , zedden psikolojik olarak korkuyorsan da seçim ekranında Exhaust alırsın , hiç olmadı banlatırsın

• quote:

Sonunda sorunumu anlayan biri çıktı.

Zed u attıgında e atarsan fizzle bozarsın . Zed biliyorsa zaten e atmanı bekler sonra ultiyle alır . Uyanık oynaman lazım
  • Dodgelemeye çalış
    Jungle çağır kill al ilk olarak pırıltı kas sonra o sana w q yaparken (6 olmadan önce dürtmeye çalışırken yani) e ile atla hem q w dodgelersin hemde damage müthiş w q yaparsın orda kopar o zaten
    6 levelken sakın e ile girme ulti atmasını bekle o ulti atınca e ye bas easy..
  • Uzun süredir zed oynarım counter olayını pek takan birisi değilim ama o e si olduğu sürece
    birazda dikkatli olup farm'a yüklenince mid gamede fizz zedi çok zorluyor.
  • Oyunu bırak.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.