Şimdi Ara

Fizz vs Zed Hakkında (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
672
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Abinos41

İngilizce yazma kuulluk yapmanın alemi yok,E yi gereksiz harcama canın azken Q'dan kaçmak için E atma yoksa ultiyi yer ölürsün,Fizze farm yaptıran lol oynamasın zaten

Siz TR serverında başladığınız için tabi. Ben de sürekli ingilizcelerini kullanıyorum. 4 Yıldır batıda oynuyorum. TR Serverı daha ilk açıldığında ben 2 yıldır euw'de oynuyordum oyunu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rock N Roll Seven Sinek

quote:

Orijinalden alıntı: Abinos41

İngilizce yazma kuulluk yapmanın alemi yok,E yi gereksiz harcama canın azken Q'dan kaçmak için E atma yoksa ultiyi yer ölürsün,Fizze farm yaptıran lol oynamasın zaten

Siz TR serverında başladığınız için tabi. Ben de sürekli ingilizcelerini kullanıyorum. 4 Yıldır batıda oynuyorum. TR Serverı daha ilk açıldığında ben 2 yıldır euw'de oynuyordum oyunu

anlamamışsın sen konuyu açan arkadaş herkese ingilizce yazınca kuul oluyonuz diyordu arkadaşta ona cevap olarak yazmış
  • eğer sen e ile onun ultisinden kaçamıyorsan oynama zaten. Dün pvp de oynadığımda fizz ile karşımda zed vardı 6/0 gittim. w-q-e-e yaparak vurup kaçarsan sana bir şey yapmaz
  • Ecthelion007 kullanıcısına yanıt
    Ben ultisi nasıl counterlayacağımı biliyorum.Sadece 6 ya kadar çok zorlanıyorum.Tek sorunum bu.
  • ultiyi ilk o atsın direk ulti atıp kombo yaparsan dodgeleyip keser sonra snowball olur
  • şunu da unutma ben fizzle bazen mana sıkıntısı çekiyorum ona da dikkat et :D yanlış hatırlamıyorsam e baya mana yiyordu ve süresi çok kısa değil. e'yi nasıl kullandığın önemli bence
  • Zed böyle oynuyo herhalde sende böyle

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cnrgndz C kullanıcısına yanıt
    Normal oyun olduğu için ciddi oynamıyorum.Isınmak için attığım bir maç sadece.
  • Zed çok iyi oynuyorsa ormancının yardımından başka pek bi çözüm yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Minato Namikaze

Normal oyun olduğu için ciddi oynamıyorum.Isınmak için attığım bir maç sadece.

Sen adama q w girip e ile kactiginda zedde arkanda w atip qe ile girmeye calisir kacmaya bak qlari yeme 6 ya kadar lanede kaldin mi zed kacar senden
    Bota roam at adcden kill çal en iyi yöntem

• cnrgndz C kullanıcısına yanıt
    Farmda geri kalınca farmı almak için çok fazla içe giriyorum.Bu alışkanlığım yüzünden az ölmedim.
  • 3 levelde kombonu at zede zaten yasayan olu gibi kalir.

• Belki biraz farmdan geri kalabilirsin ama topa ve bota atacağın birer başarılı roam durumu dengeleyecektir

• Ne kadar saf varsa toplanmış adam early game de ne yapıcam diyor forumun süper zeka çilingirleri ultiyi dodgelayamıyorsan oynama diyor afedersiniz ama algıda kıtlık mı var sizde safe oyna kardeşim kule altına çekil dalgayı e ile temizle ufak bir bait at ormancın ile tuzağa düşür ancak öyle 6 ya kadar dişini sıkarsın 10 dk zaten farm yaptırmaz Zed o , sen sadece dalgayı temizle bir de hızlı bır kombo dene çık w+q kombosunu da e ile dodgela çare bu sonrası playerlığına kalmış.

• zırh ve 5 pot al
  • Sheen alıp direk Zhonya'ya git.
  • oyun başlarında zaten zede karşı durmak zordur q sundan kaçtığın sürece sorun olmaz safe oyna junglerından gank iste onun dışında yapabileceğin pek bişey yok 6 ya kadar beklemek zorundasın ki oda senin ultini kendi ultisiyle dodgelayabilir fizz zedin sevmediği herolardandır zedden kötü oyuncuysan seni ezebilir tabi illa ctsi kesin zedi ezersin diye birşey yok
  • Fizz e acıdım videodaki gibi oynuyorsan ve nickini de yaz aynı maça gelirsek çıkalım

• W fulle sana w+q+e kombosunu yapınca E ile ona doğru git w aç vur w açıkken 2 kere vursan üstüne q atsan %50 can kalır seviye 2 de bunu da mı ben söyleyeyim illa E mi fulleyeceeksin
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.