Şimdi Ara

FL Studio Ücretsiz Kurs Tavsiye

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
547
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dostlar FL Studio öğrenmek istiyorum. Başlangış seviyesinden ileri seviyeye doğru, spesifik konulara da değinen bildiğiniz ücretli veya ücretsiz bir kurs var mıdır? Bi başladım mı sonuna kadar gideceğim için vakit kaybetmiş olmak istemiyorum.

Şimdiden teşekkürler, iyi forumlar!

• Yapay Zekanın Yanıtı

FL Studio Ücretsiz Kurs Tavsiyesi

FL Studio, müzik prodüksiyonunun vazgeçilmez bir aracı olarak kabul edilmektedir. Ancak, bu yazılımın ücretli olması, yeni başlayanlar ve bütçesi sınırlı olanlar için bir engel oluşturabilir. Neyse ki, FL Studio'nun özelliklerini ücretsiz olarak keşfedebileceğiniz birçok kurs seçeneği mevcuttur.

FL Studio Ücretli mi?

Evet, FL Studio ücretli bir yazılımdır. Ancak, ücretsiz olarak kullanabileceğiniz deneme sürümü ve sınırlı özelliklere sahip Fruity Edition gibi daha uygun fiyatlı seçenekler de mevcuttur.

Ücretsiz FL Studio Kursları

İster yeni başlıyor olun ister becerilerinizi geliştirmek istiyor olun, ücretsiz FL Studio kursları, bu güçlü yazılımı öğrenmenize yardımcı olabilir. Bu kurslar, genellikle aşağıdaki konuları kapsar:

• FL Studio arayüzüne giriş
    • Temel müzik teorisi ve prodüksiyon teknikleri
    • Davul programlama ve örnek düzenleme
    • MIDI ve sentezleyicilerin kullanımı
    • Çalışmalarınızın mikslenmesi ve mastering'i

Çevrimiçi platformlarda ve YouTube gibi video paylaşım sitelerinde çok sayıda ücretsiz FL Studio kursu bulabilirsiniz.

Tavsiye Edilen Kurslar

• Udemy'de FL Studio 20 Müzik Prodüksiyonu Yeni Başlayanlar İçin
    • Coursera'da Berklee College of Music ile FL Studio 101
    • YouTube'da In The Mix ile FL Studio 20 Tam Kurs

Sonuç

FL Studio'nun ücretli bir yazılım olması, bu harika müzik prodüksiyon aracına erişmenize engel olmamalıdır. Ücretsiz FL Studio kurslarını değerlendirerek, bu yazılımın temel özelliklerini öğrenebilir ve müzikal yolculuğunuza başlayabilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Kursu bitirdiniz mi nedir yorumunuz?

• quote:

Orijinalden alıntı: Ozturk09

Kursu bitirdiniz mi nedir yorumunuz?

Bitirdim hocam başlangıç için gayet güzel. https://www.udemy.com/course/baslangictan-bitirise-parca-yapimi-fl-studio// Bu kurs ta yeni çıktı bunu da tavsiye ederim. Onun haricinde internet te çok sayıda tutorial var izleyebilirsiniz yabancı kaynalardan.

• Amacım ortaya hemen bir müzik çıkarmak değil ben programı hiç bilmiyorum. O sebeple ilk attığınız kurs benim için daha uygun gibi geldi. Satın alıp deneyeceğim teşekkürler!

• quote:

Orijinalden alıntı: Ozturk09

Amacım ortaya hemen bir müzik çıkarmak değil ben programı hiç bilmiyorum. O sebeple ilk attığınız kurs benim için daha uygun gibi geldi. Satın alıp deneyeceğim teşekkürler!

Rica ederim Ufuk Önen Ses Ve Kayıt Teknolojileri Kitabını da plugin ve vst ler hakkında ve ses hakkında bilgi sahibi olmak için okuyabilirsiniz. Fl studio'dan ziyade tüm daw larda yapabileceğiniz şeyleri size aktarıyor. Tüm müzisyenleri başucu kitabıdır.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-8FB5351A6

Rica ederim Ufuk Önen Ses Ve Kayıt Teknolojileri Kitabını da plugin ve vst ler hakkında ve ses hakkında bilgi sahibi olmak için okuyabilirsiniz. Fl studio'dan ziyade tüm daw larda yapabileceğiniz şeyleri size aktarıyor. Tüm müzisyenleri başucu kitabıdır.

Alıntıları Göster

Oldukça kapsamlı bir kitaba benziyor, bunu da es geçmemek lazım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.