Şimdi Ara

FLAMENKO SEVENLER

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.152
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar forumun flamenko severneriyle tanışmak istiyorum. çalabilen veya sadece dinlemekten hoşlanan herkim olursa yazsın lütfen. ben çalamıyorum biraz uğraştım fakat çok meşakatli bir iş. ama peşini bırakmadım elbette. benim yanlışım sağlam bir temelim olmadan flamenko çalmaya uğraşmam oldu. fakat dinlemekten inanılmaz zevk alıyorum. özelliklede paco de lucia, gerardo nunez ve vicente amigo yu. bende bi çok flamenko albüm var fakat bilmediklerim mutlaka vardır onlarıda sayenizde öğrenicem.

• paco de lucia bir numaradır.o adam gibi flamenko gitar çalan bi tane daha yok.şarkılarını zevkle dinlerim özellikle 1970 yılında çaldığı yanılmıyorsam entre dos aguas klibini izlemiştim inanılmazdı.maleguna salerosa şarkısınıda tek başına gitarla mükkemmel çalan kişi türkiyeye 2 kere gelmişti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xonta -- 11 Ocak 2006 12:52:50 >
  • çalamam ama dinlemekten keyif alırım. Paco Pena, Manuel Cano, Paco de Lucia dinlediğim isimler.
  • Şöyle ortaya güzel bi liste yapsanız şarkıcılar ve şarkılarıyla beraber,biz de faydalansak
  • peki çalmayı bilen varmı arkadaşlar. benim bi arkadaşım var çok güzel çalıyor ve bizi türkiyede temsil etmesini umuyorum ileride. bildiğim türk flamenkocular erdem sökmen, sefa yeprem, doğan canku,ezgi anıl ve bahsettiğim arkadaşım. aranızda çalmayı bilen varsa onlarda yazsın nasıl bir duygu birde onlardan dinleyelim bu ateşli müziğin macerasını.
  • birde son zamanlarda flamenko gösterisi veya konseri ne zaman olucak türkiyede. yani dünya çapında gitarist olarak birileri gelicekmi. paco yu kaçırdım ve binpişmanım. bi daha görmem mümkün değil çünkü artık gelmez o türkiyeye. izlediğim bi juan martin birde ricardo moyano(tam flamenkocu sayılmaz ama olsun iyidir yinede) vardı canlı olarak onlar bile büyülemişti beni ki paco yu siz düşünün. ah bide vicente amigo gelsede dinlesek.
  • Ben biara 5-6 ay flamenko çalmıştım.Çalma teknikleri çok fazla likado,alzaboa,rasquado,tremolo daha aklıma gelmio unutmuşum..
    Segirias,soleares,farruca,bareo fln çalıodum halada çalarım..dediğim gibi zevkli ama biraz zor be..

bide ekliyim ,bende italyan "tomattito" nun bir cd lik flamenko dersi var..yani ders dediğime bakma adam kendince döktürmüş anlıcan beni aşar:)piyasada yok ehe...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alprens -- 12 Ocak 2006 3:08:21 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Metal/Rock Konserleri 2024.
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bendede paco delucia, paco serrano, pepe habichuela, gerardo nunez, juan martin, al di meola-paco-john mclaughlin vb. bi çok flamenko eğitim ve konser cd leri var. bunlarda piyasada yok ehe
  • isim olarak şarkıcı yada grupları bilmem ama bildigim bir tek danscı var oda bu adam

FLAMENKO SEVENLER
  • quote:

Orjinalden alıntı: birjazzgecesirüyası

arkadaşlar forumun flamenko severneriyle tanışmak istiyorum. çalabilen veya sadece dinlemekten hoşlanan herkim olursa yazsın lütfen. ben çalamıyorum biraz uğraştım fakat çok meşakatli bir iş. ama peşini bırakmadım elbette. benim yanlışım sağlam bir temelim olmadan flamenko çalmaya uğraşmam oldu. fakat dinlemekten inanılmaz zevk alıyorum. özelliklede paco de lucia, gerardo nunez ve vicente amigo yu. bende bi çok flamenko albüm var fakat bilmediklerim mutlaka vardır onlarıda sayenizde öğrenicem.

dostum kesinlikle dogru yoldasin.
    flamenco muzigin anasidir bence.
    bende 6 yildir caliyorum.üst seviyedeyim.
    sonucta dinlemek bile sanattir flamencoyu.

vazgeçme diyorum ugras ..çalarsin umarim..

bide flamenco profesorlerini bikaç kişiyle sınırlı tutmamak lazim bence.
    okadar cok isim warki..hepsi birbirinden yetenekli..ama su zamanda en karizmasi vicente:)
    3-5 sene sonra bende resitallere baslarim umarim.gözüm vicentenin yerinde

• ewt bn jazz blues topiindede alternatif olarak yazmıştım ama bn bir flamenko hastasıyım özellikle en son ki paco de lucia konserine gittiğimden beri walla ikinciside akustik gitarı kullandığı zaman harikalar yaratan al di meoladır bnm için
  • tek bildiim tremolo çalışmak uyuz edio adamı :D
  • calismadan olmuo ama:)))
  • Gipsy Kings seven yokmu
  • ben cok severim ama..flamencoya giriste ddinlencek bi grup..kaliteli isler yapiolar..
    ama belirli bi noktadan sonra kesmio:)
  • ben de severim. tarkanın gözlerin adlı şarkısı bunlara ait.flamenkoya 7 sene ömrümü verdim.bir yerlere geldiğimi sanıyorum.ama müzikte son durak yok.hep daha çok çalışmak....
    quote:

Orjinalden alıntı: Jean-Paul Belmondo

Gipsy Kings seven yokmu
  • arkadaşlar bi teklifim olucak profesyonel anlamda ileri seviyede flamenko çalan üstatlar bizlere örneklerinde sunsalar paylaşsalar biz de faydalansak olmaz mı? mp3 olur görüntü olsa zaten koparız yani ben de hevesliyim bişeler yapıyorum kendi çapımda
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.