Şimdi Ara

Flaş flaş ekşisözlüğü hacklediler....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.509
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Burdada biara verilen smsat diye bi programı yapan Cumhur ve bitene daha ibiş ikisi bir olmuş ekşisözlüğün güvenliğini aşıp ssg denen sitenin adminin hesabıyla msg atıp. "Güvenlik açığınız var tüm yöneticilerin hesabını aldık istesek anasayfayada bişeyler yazardık ama lamer deilik" gibi msg atmışlar sitede 2 saattir yok zaten. Herifler iki günde girebilmişler sitenin vbsine. Ha şimdi bize ne demeyin belki ilgilenen olur...

• hakkaten 2 saattir yoktu
  • site hacklendiği doğru ama cumhur önat ın yaptığını bilmiyordum şimdi kanıtladı kendisini helal olsun.
  • vay be sen nerden duydun
    bu arada helal olsun adamlara

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi peacemaker -- 31 Temmuz 2005, 23:27:38 >
  • eheue helal olsun...
  • (bknz:kestane çizilmesi)
    (bknz:karizma dağılması)
    (bknz:ne oldum değil ne olacağım demeli)
    (bknz:geçti bolu pazarı sür eşeğim niğdeye)

• Ya bu eşşeksözlük zaten yazarda almıyodu dimi iyi oldu onlara
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    FLAŞ! Beşiktaş vazgeçti!!!
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • dualarım kabul oldu daha ne diyim
  • cumhur önat kim diye ekşisözlüğe bakıcaktım. dalgınlık
  • inşallah bir daha açılmaz zaten o siteye zarar vermek için tüm imkanlarımı kullanmıştım ben yapamadım ama başkası yaptı olsun sonuçta olay bitmiştir
  • Ekşisözlük internetteki en yararlı sitelerden biri %90 ı boş yazıda olsa kalan %10 luk kısım bile gerçek bir kaynak bu yüzden kapatılmamalı birinin onlara ders vermesi gerekiyordu verildi.Keşke daha janjanlı bir index basılsaydı
  • Post atanları çok ukala. Herşeye bok atma hevesiyle yanıp tutuşan salak salak insanlar. İyi olmuş bence. Reklamın da bokunu çıkardılar zaten arkaplandan yazı okunmuyo a.k
  • quote:

Orjinalden alıntı: Bombay Vindaloo

Post atanları çok ukala. Herşeye bok atma hevesiyle yanıp tutuşan salak salak insanlar. İyi olmuş bence. Reklamın da bokunu çıkardılar zaten arkaplandan yazı okunmuyo a.k

gayet samimi görüşler
    reklam kısmına kesinlikle katılıyorum ama takip ettiğiniz siteyi sevin biraz da be iyi olmuş da denmez

• sadece sarkı sozu ıcın ugruyodum!
  • su an itibariyle site yayın akısına devam edıyor!
  • hackli halini göremedim tühh
  • maalesef büyük şeytan yeniden yayına girdi
  • alıp veremediğin yendi bukadar sevindin
  • Mahu mahu mahu mahu mahu
    http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=sozluk+hacklendikten+sonra+gazete+basliklari

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hellmarch -- 1 Ağustos 2005, 12:20:33 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.