Şimdi Ara

Flaş flaş ekşisözlüğü hacklediler.... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.510
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • noluyo ya... ne bu ekşisözlük düşmanlığı...
  • SSG nin açıklaması

sozlukten ziyade ben dahil olmak uzere bir kac kullanicinin hesaplarinin ele gecirilmesi. sozkonusu eyleme izin veren guvenlik acigini bulanlarin, sozluk server'ina, veritabanina, $ifrelere (hack ettikleri hesaplarin $ifreleri dahil olmak uzere), hesap sahipleri di$indakilerin mesajlarina eri$imi olmami$tir. moderator arabirimlerini gorup, kadinlarla aramdaki sicak diyaloga $ahit olmu$lardir. sozlukte herhangi bir bilgi kaybi olmami$tir, kullanilan yontemle olmasi da imkansizdir. bu acigi test etmek icin kullanilmi$ olan kullanici hesaplarinin sahipleri bilgilendirilmi$tir.

sozluk makinasinin di$ardan eri$ime kapatilmasi, guvenlik aciginin ara$tirilmasi ve duzeltilmesi esnasinda olasi bir beklenmedik geli$meyi engellemek adina tarafimizdan alinmi$ bir onlemdir.

bu arkada$larin kullandiklari yontemi merak edip kendiniz evde denemek isterseniz (bkz: cross site scripting).

bu elemanlara iyi hallerinden ve i$birlikci tutumlarindan dolayi yeni bir kimlikle yeni bir hayat kurma $ansi verilmi$tir. gelecek vaadeden gencler oldugundan hukuki takibat ya da odtu'de ciki$ta bekleme gibi secenekler sozkonusu degildir.
    (ssg, 01.08.2005 09:30)

----

(bknz:20 dk dır gülüyorum)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fuzbing -- 1 Ağustos 2005, 13:01:51 >

• quote:

Orjinalden alıntı: fuzbing

SSG nin açıklaması

sozlukten ziyade ben dahil olmak uzere bir kac kullanicinin hesaplarinin ele gecirilmesi. sozkonusu eyleme izin veren guvenlik acigini bulanlarin, sozluk server'ina, veritabanina, $ifrelere (hack ettikleri hesaplarin $ifreleri dahil olmak uzere), hesap sahipleri di$indakilerin mesajlarina eri$imi olmami$tir. moderator arabirimlerini gorup, kadinlarla aramdaki sicak diyaloga $ahit olmu$lardir. sozlukte herhangi bir bilgi kaybi olmami$tir, kullanilan yontemle olmasi da imkansizdir. bu acigi test etmek icin kullanilmi$ olan kullanici hesaplarinin sahipleri bilgilendirilmi$tir.

sozluk makinasinin di$ardan eri$ime kapatilmasi, guvenlik aciginin ara$tirilmasi ve duzeltilmesi esnasinda olasi bir beklenmedik geli$meyi engellemek adina tarafimizdan alinmi$ bir onlemdir.

bu arkada$larin kullandiklari yontemi merak edip kendiniz evde denemek isterseniz (bkz: cross site scripting).

bu elemanlara iyi hallerinden ve i$birlikci tutumlarindan dolayi yeni bir kimlikle yeni bir hayat kurma $ansi verilmi$tir. gelecek vaadeden gencler oldugundan hukuki takibat ya da odtu'de ciki$ta bekleme gibi secenekler sozkonusu degildir.
    (ssg, 01.08.2005 09:30)

----

(bknz:20 dk dır gülüyorum)

(Bkz:Makata giren şemsiye hedesi)

• quote:

Orjinalden alıntı: Hellmarch

Mahu mahu mahu mahu mahu
    http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=sozluk+hacklendikten+sonra+gazete+basliklari

new york times: sozlugun halka arzi gecikebilir Buraya kotum işte :)))))
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hellmarch

(Bkz:Makata giren şemsiye hedesi)

bittim yine gülmekten

• sözlüğe 1-2 saat girememiştim şöle güzel bir index çaksalarmış iyi olurmuş
  • ssg hangi hack olayini kabul ettiki,
    cumhur u tanimiyorum ama martyn yakin arkadasim, manyak kafasi calisan biridir. yaptigina sasirmadim. kotu bir niyeti olsaydi kesinlikle database i tamamen indirirdi.
    dun tamer sahin, tahribat.com ve aklima gelmeyenler. bugun cumhur, martyn
    yarin kimbilir kimler indirecek
    ve
    ssg yine kabul etmeyecek.
    ssg ye gore en kral sistem en kral guvenlik onlarda ama niyeyse kac defa hacklendiler
    ve hala kabul eden yok...
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.