Şimdi Ara

FLAŞ...FLAŞ RONALDİNHO CHELSEA'DE (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.021
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bana gore dunyanin en iyi takimini birakip gitmek ne kadar da dogru onu bilemiyorum.gidecekse yaziklar olsun.
  • Yani bence olmuşsa yazık olan Chelsea çünkü transfer stillerini değiştirdi ve paraya ihtiyaçları olmadığı halde Robben'i sattı.Ha belki Real aklını çelmiştir ama Mourinho tek yıldız benim açıklamasından sonra bi galactico'yu daha takımda görücek galiba...Yani Ronaldinho da Barcelona da artık eskisi gibi değil Thierry Henry'yi aldılar yavaş yavaş 2002'deki Real Madrid gibi oluyorlar.Manchester de iyi başlayamadığını ve Liverpool'un da iyi futbol sinyalleri verdiğini düşünecek olursak şampiyon Chelsea
    Liverpool'u şampiyon görmek güzel olur.
  • Chelseayi hiç sevmem umarım kolpa haberdir
  • Attan inip eşşeğe binilir mi?
    Altın çamura düşse hiç değerini kaybeder mi?
    Tenekeyi parlatsan hiç çeyrek altın eder mi?

Bu soruların cevaplarını istiyorum
  • yedek kalmayı göze alacaksa gelebilir.
  • chealse de dendik takımmı yahuu 350milyon euro luk takım roni ile 450milyon oldu
  • quote:

Orjinalden alıntı: onbes

Yalannnnnnnnnnnnnnnnnnn,

Adam dah 2 gün önce İspanya vatandaşı oldu.
    Böylece Barcelona da 2 yabancı oyuncu kaldı,
    etoo ve biri daha,
    böylece kontenjan açtı.

İngiltereye gidecek adam mı?

selamlar

ispanyol vatandaşı olduğu için kazandığı paranın % 40 ını vergi olarak vericekmiş niye o kadar çok versin ki ingiltereye gider bence
  • beyler neden gitmesinki..ben onun yerinde olsam bende giderdm..neden derseniz para herşeyi çekio beyler görün baq daviad beckham nereye gidio??brazilya ligine galaxy takımına..neden??para çok veriolar herkes paraya yanaşıor bence para olduktan sonra istedigi takıma gider
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.