Şimdi Ara

FLAŞ...FLAŞ RONALDİNHO CHELSEA'DE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.021
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Haftalar süren gizli pazarlıklar sonucu 27 yaşındaki Brezilyalı yıldız Ronaldinho’nun Chelsea’ye transferi şu anki kulübü Barcelona tarafından onaylandı.

İngiliz kulubü Chelsea’nin patronu Roman Abramovich’in, ikna turları sayesinde Ronaldinho önümüzdeki Temmuz ayından itibaren Chelsea forması giyecek.

Chelsea Yönetim Kurulu Başkanı Peter Kenyon, aslında yıldız futbolcuyu takımda bir an önce görmek istediklerini fakat hem Barcelona’nın transfere ancak bu şekilde razı olması hem de yıldız futbolcuyu Şampiyonlar Ligi’nde oynatamayacakları için transferi gelecek sezona ertelediklerini belirtti.

İngiliz kulübün yıldız futbolcu için 70 milyon Euro’yu gözden çıkardığı fakat Katalan ekibinin 100 milyon Euro istediği bildirilirken “Ronaldinho asla ‘hayır’ diyemeyeceğimiz bir futbolcu” diyen Kenyon, iki kulüp arasındaki fiyat anlaşmazlığının da giderilebileceğinin sinyallerini verdi.

Bu arada yıldız futbolcunun bu flaş transferi yakın arkadaşları ile paylaştığı da gelen bilgiler arasında…

Haftalar süren gizli pazarlıklar sonucu 27 yaşındaki Brezilyalı yıldız Ronaldinho’nun Chelsea’ye transferi şu anki kulübü Barcelona tarafından onaylandı.

İngiliz kulubü Chelsea’nin patronu Roman Abramovich’in, ikna turları sayesinde Ronaldinho önümüzdeki Temmuz ayından itibaren Chelsea forması giyecek.

Chelsea Yönetim Kurulu Başkanı Peter Kenyon, aslında yıldız futbolcuyu takımda bir an önce görmek istediklerini fakat hem Barcelona’nın transfere ancak bu şekilde razı olması hem de yıldız futbolcuyu Şampiyonlar Ligi’nde oynatamayacakları için transferi gelecek sezona ertelediklerini belirtti.

İngiliz kulübün yıldız futbolcu için 70 milyon Euro’yu gözden çıkardığı fakat Katalan ekibinin 100 milyon Euro istediği bildirilirken “Ronaldinho asla ‘hayır’ diyemeyeceğimiz bir futbolcu” diyen Kenyon, iki kulüp arasındaki fiyat anlaşmazlığının da giderilebileceğinin sinyallerini verdi.

Bu arada yıldız futbolcunun bu flaş transferi yakın arkadaşları ile paylaştığı da gelen bilgiler arasında…

Haftalar süren gizli pazarlıklar sonucu 27 yaşındaki Brezilyalı yıldız Ronaldinho’nun Chelsea’ye transferi şu anki kulübü Barcelona tarafından onaylandı.

kaynak:www.spor.samanyoluhaber.com

sizce doğrumu? bence yalan haber

• taş yerinde ağırdır bence kolpa haber
  • Dün Avrupa'da transfer sezonu bitmişti galiba
  • bi kaç sitede daha gördüm
    doğrudur
  • Türk medyası avrupa turunda
  • Yalannnnnnnnnnnnnnnnnnn,

Adam dah 2 gün önce İspanya vatandaşı oldu.
    Böylece Barcelona da 2 yabancı oyuncu kaldı,
    etoo ve biri daha,
    böylece kontenjan açtı.

İngiltereye gidecek adam mı?

selamlar
  • Doğru olabilir, adam ispanyol vatandaşı oldu ama olduğuna bin pişman sırf bu yüzden kazandığının %40 ı vergiler yüzünden kesilecekmiş
  • yok öle bişey
  • quote:

Orjinalden alıntı: MC GRADY

Doğru olabilir, adam ispanyol vatandaşı oldu ama olduğuna bin pişman sırf bu yüzden kazandığının %40 ı vergiler yüzünden kesilecekmiş

öyle olduğunu bilse vatandaş olur mu?

Yani adam olmadan önce biliyordur. Olmaz öyle şey.
  • haberı okuyorum okuyorum hep aynı neden aynı haberı 3 kere koydun
  • galiba oldu bu transferhttp://www.milliyet.com.tr/2007/09/02/son/sonspo01.asp
    olmamıştır inşallah
  • quote:

Orjinalden alıntı: mrt0392

galiba oldu bu transferhttp://www.milliyet.com.tr/2007/09/02/son/sonspo01.asp
    olmamıştır inşallah

Çünkü pes 2008 de barcelonayı seçmek istiyorum!!!(pardon yazmayı unutmuşum)

• Haber doğru ancak bu sene değil gelecek sene chelsea de Ronaldinho
  • evet seneye gidiyormuş haberi tam okumamamışım
  • CHELSEA ye giderse futbol hayati biter valla örnek schevcenko, ballack
    BARCELONA gibi dünya devinde futbol hayatina nokta koymasi daha süper olur bence

BARCELONA gibi DÛNYA DEViNDEN CHELSEA ya gitmek saçmaligin en büyügüdür

chelsea son yillarda rus i$adami sayesinde bir$eyler yapmaya çali$iyor ama göründügü gibi parayla saadet olmuyor
    ayrica ben inanmiyorum RONALDINHO nun chelsea ya gidecegine
  • ronaldinho'nun 2 sene önceki hali yok.Son zamanlarda messi'nin gölgesinde kalıyordu zaten.Barca satmamıştır Ronaldinho chealse ile anlaşmıştır.Dünya'da bana kalırsa kaka-messi-c.ronaldo'dan sonra geliyor artık ronaldinho
  • evet beyler barça ronaldinho yu satmış az önce fox tv dede söyledi 70 milyon euro ya almışlar gelecek sezon ronaldinho chealse de
  • işallah gitmez ronaldinho manchester a yakışır
  • Ronaldinho Chelsea'de.Bende Fox TV de haberi gördüm.

Forza Chelsea
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.