Şimdi Ara

Flaş İçeri Girdi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
355
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar uzun süredir kapla Lumia920 kullanıyorum bu sıralar kapsız kullanmaya başladım ama fotoğraf çekerken ışığın geliş açısına göre fotoğraf kenarı karanlık çıkıyor... Arkayı bir çevirdim flaş ve az da olsa kamera içeri girmiş gibi geldi.. Bi bende mi böyle değilse servise vermem lazım mı
     Flaş İçeri Girdi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mertaktun -- 18 Ekim 2013; 0:22:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: mertaktun

Arkadaşlar uzun süredir kapla Lumia920 kullanıyorum bu sıralar kapsız kullanmaya başladım ama fotoğraf çekerken ışığın geliş açısına göre fotoğraf kenarı karanlık çıkıyor... Arkayı bir çevirdim flaş ve az da olsa kamera içeri girmiş gibi geldi.. Bi bende mi böyle değilse servise vermem lazım mı
     Flaş İçeri Girdi

Evet, içeri girmiş. Geçmiş olsun.

• Naapsak ki acaba ?

• quote:

Orijinalden alıntı: mertaktun

Naapsak ki acaba ?

Servise verin. Yani fotoğraftan gördüğüm kadarıyla içine göçmüş. Aslında içini açsan falan... Her neyse geçmiş olsun eğer uğraşamam diyorsanız servis yolları gözüktü.

• Kendiniz içini açıp düzeltmeye kalkmayın, garantisi gitmesin

• mertaktun M kullanıcısına yanıt
    Kameranın camı az da olsa içeride zaten çizilmesin diye onda sıkıntı yok fakat flaş eğer baskı uyguladığınızda içeri gidiyorsa servise vermelisiniz. Normalde flaş da kamera da bir mm civarı içerde cihazda
  • Ve şuan farkettiğime göre flaşta çalışmıyor... Stephen elop a mail atma yolu gözüktü

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.