Şimdi Ara

Flash animasyonu değiştirme

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
414
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar ben bu flash animasyonu kaydetim sonuna DOĞAN ŞÖMİNE şömine yazmak istiyorum acaba böyle bişi mümkünmü ayrıca flash animasyonaları düzenlemek için bildiginiz bi program warmı Doğan Şömine yazılcak adreshttp://www.caglarsomine.com/animasyon.swf bu insallah bunu yapabilen yada yardım edebilicek insanlar cıkabilir tskler sadece flashın sonuna Çağlar Şömine Diilde Doğan Şömine Yazılcak.

• yaa arkadaşlar bunu bilen yokmu eger yardımcı olursanız cok sevinirim şimdiden cok ama coook cookkk tşkler.
  • ama bu başkasının emeğini çalarak hırsızlık yaptığınız anlamına gelir ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: HadiSem

arkadaslar ben bu flash animasyonu kaydetim sonuna DOĞAN ŞÖMİNE şömine yazmak istiyorum acaba böyle bişi mümkünmü ayrıca flash animasyonaları düzenlemek için bildiginiz bi program warmı Doğan Şömine yazılcak adreshttp://www.caglarsomine.com/animasyon.swf bu insallah bunu yapabilen yada yardım edebilicek insanlar cıkabilir tskler sadece flashın sonuna Çağlar Şömine Diilde Doğan Şömine Yazılcak.

önce bence caglar somineden izin al izin verirler.Hırsız pozisyonunada düsmessin..

• yaa ne hırzlıgı alıntıdır die belirticem lütfen yardımcı olun
  • Bilsem yardımcı olacam ama bende flash bilmiyorum imzamdaki linke bak istersen
  • tmm ama sadece bilenler msj yazsın öyle daha ii olur bence ama bilende pek yok sanırsam
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İcon ve Yazı stili değiştirme
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bence böyle bişi pek yasal değil...alıntıdır yazsanda olmaz bu bir makale değilki hemen hak sahibi olasın...o animasyonu yapmakta kolay değil bence bastırın parayı yaptırın yada kendiniz yapın ...
  • saolunnn cok yardımcı oldunuz kendimm yaptımm baya bi uğraştan sonra yinede saolunn
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.