Şimdi Ara

flash & asp-php forum yardımı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
258
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar elinde asp yada php tabanlı (php olursa çok daha iyi olur ) ama kendisi flash olan forum (aynı zamanda e-kart yollayabilen , chat sayfası olan , vb.) olan varmı... yani eger anlatamadıysam şöyle izah edeyim.. kendisi tamamen flashla yapılmış olacak bunu action kodları yardımyla disaridaki asp yada php ler ile databaseyi kontrol.. kabaca sistem boyle olsun. yada aklında baska türlü çalışma siistemi olan varsa (ama görsel olarak tamamen flash olacak) yardım ederse çok ama çok sevinirim.. gerekirse para karşılığında bile almaya razıyım.. sonuçta sizinde emeğiniz var onun içinde, emeğe saygı duyarım.. tamam arkadaşlar benim anlatacaklarım bu kadar artık sizden cevaplar bekliyorum.. isterseniz beraberde bunu yapabiliriz. az çok asp ve flash action dan anlıyorum, msnden bunu geliştirebiliriz.. lütfen arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum.. saygılar..

msn: timeoutboys@hotmail.com
    mail: timeoutboys@hotmail.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blacktower -- 9 Mart 2005, 18:58:01 >

• yaa arkadaşlar yokmu benim derdime çare bulacak babayiğit...
  • biliyorum bunu yapmak çok büyük bii iş ama belki hazır scripti vardır diye düşündüm.. pekii olmadığını düşünelim bunun, şey isteyebilirmiyim pekii, yani php ile hazırlanmış güzel bii örnek.. yani hem forum , hem e-kart gönderme , hem chat ve hemde bunlara benzer özellikler taşıyan güzel bii script-source örneği ... artık ben oradan değişikliklerle parça parça resim - swf takas yaparım mademki tamamen flash olmuyor ne yapalım demokrasideki tek çare bu kalıyor herhalde arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum, şimdiden çok çok teşekkürler..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Php header yardım!
    11 yıl önce açıldı
    PHP POST Kaydetme sorunu?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.