Şimdi Ara

Flash Belleğim Ne Denersem Deneyeyim Açılmıyor!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
637
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Flash belleğime ödevimle ilgili dosyalar yolluyordum, bir iki tane yolladıktan sonra diğerlerini yollarken hata verdi. Flashı çıkarıp tekrar taktığımda resimde görülen hatayı aldım. Diski ne açabiliyorum ne biçimlendirebiliyorum. Disk Yöneticisine girdiğimde flash bellek sadece Disk olarak görünüyor başka veri yok. Bir çok kurtarma programı denedim ama sorun diski görmüyor hiçbiri. Son olarak burada deneyeyim şansımı denedim. İlgilenecek olan herkese şimdiden teşekkürler.

Flash Belleğim Ne Denersem Deneyeyim Açılmıyor! Flash Belleğim Ne Denersem Deneyeyim Açılmıyor! Flash Belleğim Ne Denersem Deneyeyim Açılmıyor! Flash Belleğim Ne Denersem Deneyeyim Açılmıyor!

• Ntfs formatında biçimlendirilmiş ondandır. Live işletim sistemi ortamında açmayı deneyebilirsiniz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam pek bilgim yok bu konu hakkında ama bir analiz olarak şunu diyebilirim ki ;

Galiba disk RAW olmuş . HD Tune adlı program belki işinize yarayabilir.
    Hocam dua edin C diski RAW olmamış . RAW olsaydı PC çökedi ve kurtarma ihtimaliniz taş çatlasın yüzde %16,7 . Yani bu sayının daha altında bir oran .
    İnternette bu sorun yüzünden açılmış binleeerce konu var . Bu sayede sorununuzu daha rahat çözebilirsiniz .
    chdsk :F /R gibi komut istemi kodları var . Ayrıntı için Komut İstemi Üzerinden Disk Kodları tarzında bir arama ile bu kodlara ulaşabilirsiniz .
    Eğer bütün bunlar olmazsa .... Bu işi sizin yerine çözebilecek deneyimli kişiler var . İnternette Veri Kurtarma diye bir arama yaparsanız ne demek istediğimi anlayacaksınızdır . Örnek:www.goldverikurtarma.com

Peki RAW nedir ?

RAW 2 anlamlıdır . Birincisi fotoğrafçılıkta jpg yerine RAW modunda çekme .

2. ise disk anlamında . Yalnız hocam bu dediklerimin tamamı doğru olmayabilir .

Eğer bir disk RAW olursa o diskte bir Çanakkale.jpg adlı bir resim dosyası diyelim . o Çanakkale.jpg silinir ve Çanakkale.RAW yada .RAW olur . Bu bütün dosyalar içinde geçerlidir . Oyun dosyası içinde geçerlidir . Örnek : fifa.exe Ama RAW olursa fifa.RAW yada . RAW .

Düşünün hocam bu dosyaları nasıl kurtarmak resmen yığınla bir saman içerisinde iğne aramak gibi birşey .

Kafanızı karıştırdım belki hocam kusura bakmayın . Benden bu kadar .

Diğer anlamı ise disk ile alakalı . Yalnız hocam ,dediklerimin tamamı doğru olmayabilir .

Eğer bir disk RAW olursa o diskte bir Çanakkale.jpg
    HO

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Agentwho kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam ama dediğinizi araştırdım ama beceremedim sanırım.
  • EpicAnka kullanıcısına yanıt
    Tam olarak sorunum dediğiniz RAW sorunu herhalde hocam.
    O kadar çok yöntem denedim ki işe yarayan bir şey bulamadım nette.
    Sanırım çöpe gidecek.
    Teşekkürler ilginiz için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Poljak50

Şimdi google da "xp Live usb" yazın ve indirin. Sonra tekrar google da "rufus" yazın ve indirin. Boş bir usb belleğe ihtiyacınız olacak. Içinde hiç dosya olmayacak. Rufus programını açıp indirdiğiniz Live xp deki iso dosyasını çıkarın ve rufus ta iso yansıması diyip boş usb belleğinde yazdırin. En son usb takiliyken bilgisayarı yeniden başlatın ve karşınıza xp çıkacak oradan bozuk usb belleğinizi takip açmayı deneyebilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Poljak50

Hocam disk çöpe gitmiş değil tam olarak ,www.goldverikurtarma.com bu sitede destekle irtibata geçin size yardımcı olacaklardır .

Ve hocam RAW olma ihtimali yüksek ama RAW olduğunu kanıtlamamız gerekli . Başka bir sorunda olabilir .

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.