Şimdi Ara

Flash Belleğimi Kullanamıyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: fat347 , fat347 Daha Az
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 3 Misafir - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
691
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Arkadaşlar Ben daha Önce Windows 7 Kullanıyordum,Windows 7 'de Bitlockeri kurcaladım. Dosyaları şifreleyebilmek için. Sonra bir belleğe kaydetmemi istedi bende flasıma kaydettim. O saatten sonra flashımı kullanamadım. İçinde "Bitlocker kurtarma anahtarı" Başlıklı bir not defteri var. Hiç bir şekilde yazma yada silme yapamıyorum. Biçimlendirmeye çalıştığım halde Koruma hatası çıkıyor. Başka bilgisayarlarda denedim birşey çıkmadı.

Belleğim Sandisk Cruzer 8GB.

Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: fat347

Merhaba;

Arkadaşlar Ben daha Önce Windows 7 Kullanıyordum,Windows 7 'de Bitlockeri kurcaladım. Dosyaları şifreleyebilmek için. Sonra bir belleğe kaydetmemi istedi bende flasıma kaydettim. O saatten sonra flashımı kullanamadım. İçinde "Bitlocker kurtarma anahtarı" Başlıklı bir not defteri var. Hiç bir şekilde yazma yada silme yapamıyorum. Biçimlendirmeye çalıştığım halde Koruma hatası çıkıyor. Başka bilgisayarlarda denedim birşey çıkmadı.

Belleğim Sandisk Cruzer 8GB.

Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

Winsows7 de Bitlocker ile şifrelediğiniz sürücülerin (C-D-Flashdisk...) içeriğini görmek için parola istemektedir. Bir sürücüden bitlocker şifrelemesini kaldırmak istediğinizde farenin sağ tuşuyla sürücüye tıklayıp Bitlocker ı yönet dediğinizde şifreleminin kalkmadığını göreceksiniz. Paniklemeden Bitlocker şifrelemesini kaldırmak için:

Başlat - Denetim Masası - Sistem ve Güvenlik - BitLocker Sürücü Şifrelemesi uygulamasını açın.

Aşağıdakilerden birini yapın:

BitLocker'ı geçici olarak devre dışı bırakmak için, BitLocker'ı Kapat'ı tıklatın, sonra BitLocker Sürücü Şifrelemesini Devre Dışı Bırak'ı tıklatın.

BitLocker'ı kapatıp birimin şifresini çözmek için, BitLocker'ı Kapat'ı tıklatın ve sonra Birimin şifresini çöz'ü tıklatın. bu şekilde sorun çözülecektir.

• insanın başına ne gelirse ya meraktan yada ............ derler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Supervisor_ -- 27 Aralık 2012; 7:45:06 >
  • SanaLKinG Teşekkür ederim hocam. Denicem.

Diğer arkadaşın espri yeteneği çok gelişmiş maşallah :)
  • Dediklerinizi denedim. Ancak durum aynen resimde gördüğünüz gibi. Bu sorunla karşılaşan çok kişi var ve çaresini bulamadım. Flashıda atmak istemiyorum.

Flash Belleğimi Kullanamıyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Usb Disk Format Atılmıyor
    15 yıl önce açıldı
    USB takınca windows kitleniyor.
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.