Şimdi Ara

flash bellek 2 ye ayrildi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
456
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Flash belleğim resimde görüldüğü gibi ayrıldı flaşı tekrar kullabilme ihtimalim varmi yapistirsam filan?

flaşı elimle birleştirip taktigimda windows cihazınızı tanımadı diyor.
    Cözümünü bilen varmı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Resim ekleyemedim ama tam usb ucunun devre ile birlestigi yerden koptu ayrica birde mini usb girisi var ordan bağlantı kurabilirmiyim yardım için teşekkürler.

• Kart okuyucum yoksa usb bağlantı aparatının ucumu koptu anlamadımki. kablolar lehimlerinden koptu ise lehimle ve slikonla sabitle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rondo1194 -- 24 Aralık 2014; 17:22:39 >
  • chaster98 C kullanıcısına yanıt
    Usb nin 4 tane bağlantısı olması lazım
    Şimdi o 4 tane bağlantının gittiği yolu bul.
    O yolları multimetre ile takip et. Bulduğun uygun bir yerde ince bir kablo lehimle.
    Bu şekilde usb ucuna kablo ile bağlantı yap. Bağlantıları kısadevreye karşı kontrol et ve çalıştır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ipli jeton -- 24 Aralık 2014; 20:27:22 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • benim gorusum icinde onemli bir bilgin yoksa ve 1 - 2 gb likse deymeyebılır pcb dekı yollara\parcalara zarar gelmedıyse tamırı kolay olur parcaya zara geldırse bıraz zor yola zarar geldıyse ıcındekı bılgılerı alana kadar calıstırabılırsın ama enınde sonunda bozulur
  •  flash bellek 2 ye ayrildi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Resimleri yükledim sadece lehim ile halledilebilirmi? Yardımlarınız için teşekkürler.

• Halledilebilinir görünüyor ama yerinde sağlam durması için ek sabitleme tedbiri alınmalı şaseye lehimlemek yada epoksi türü bir yapıştırıcı ile desteklemek.
  • ayaklar ve yollar sağlam görünüyor. lehim ile çalışır duruma getirilebilir. bu durumdayken micro usb ile çalışması lazım
  • Flash bellek micro usb üzerinden şu aparatla pcden kullanılabilir. Bu daha güvenli olur.
     flash bellek 2 ye ayrildi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ipli jeton -- 25 Aralık 2014; 14:26:34 >
  • Bahsettiğiniz aparatı nerden temin edebilirim ve fiyatı nedir?

Ayrica telefonuma mini usb den taktigimda telefonum okumuyor acaba flash damı problem var ?

Çıktığı yere geri soktum etrafınıda bantla sardım yaptım lehimsiz bir süre daha idare eder bu herkese tesekkürler

• chaster98 C kullanıcısına yanıt
    GittiGidiyorda gördüm. Başka nerde satılır bilmiyorum. Satan yerleri araştırmak lazım.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.