Şimdi Ara

USB 3.0'dan Harici Diski Görmüyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
31.130
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler ben de WD Elements 1TB USB3.0 harici disk var. Bunu okuldan bi hocaya vermiştim. Geldiğinde virüslüydü. Kasperskyla temizledim. Sonra yeniden başlattı. Fakat şimdi usb 3.0 portuna takınca diski görmüyor. Diğer usb girişlerinde problem yok ama 3.0 da harddiski görmüyor. Temizlemeyi 3.0 da takılı iken yapmıştım. Yardımlarınızı bekliyorum...

• quote:

Orijinalden alıntı: JWS

Beyler ben de WD Elements 1TB USB3.0 harici disk var. Bunu okuldan bi hocaya vermiştim. Geldiğinde virüslüydü. Kasperskyla temizledim. Sonra yeniden başlattı. Fakat şimdi usb 3.0 portuna takınca diski görmüyor. Diğer usb girişlerinde problem yok ama 3.0 da harddiski görmüyor. Temizlemeyi 3.0 da takılı iken yapmıştım. Yardımlarınızı bekliyorum...

Usb 2 girişi varsa çalışıyordur..

Chipset driverini tekrar kurun.. Sorun kalkacaktır diye düşünüyorum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Saiph

quote:

Beyler ben de WD Elements 1TB USB3.0 harici disk var. Bunu okuldan bi hocaya vermiştim. Geldiğinde virüslüydü. Kasperskyla temizledim. Sonra yeniden başlattı. Fakat şimdi usb 3.0 portuna takınca diski görmüyor. Diğer usb girişlerinde problem yok ama 3.0 da harddiski görmüyor. Temizlemeyi 3.0 da takılı iken yapmıştım. Yardımlarınızı bekliyorum...

Yok değişmedi bir şey.
  • quote:

Yok değişmedi bir şey.

USB 3.0'a taktığınızda HDD üzerindeki Led Lambası yanıyo mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: PcKolikq

quote:

Yok değişmedi bir şey.

evet
  • quote:

quote:

quote:

Yok değişmedi bir şey.

evet

HDD'yi Usb 2.0 takın Aygıt yönetcisi ordan Disk Sürücülerdeki Harici HDD'nin olduğu driver kaldırın.

Kaldırdıktan sonra USB 3.0 Takarak deneyin. Driveri kuracaktır. ;

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Saiph -- 8 Mayıs 2012; 22:03:33 >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Yok değişmedi bir şey.

evet

HDD'yi Usb 2.0 takın Aygıt yönetcisi ordan Disk Sürücülerdeki Harici HDD'nin olduğu driver kaldırın.

Kaldırdıktan sonra USB 3.0 Takarak deneyin. Driveri kuracaktır. ;

Alıntıları Göster
    yine olmadı, kaldırdım taktım 3.0'a. Yine aynı tık yok görmüyor diski, yüklemiyor da sürücüsünü.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

yine olmadı, kaldırdım taktım 3.0'a. Yine aynı tık yok görmüyor diski, yüklemiyor da sürücüsünü.

Alıntıları Göster
    Şu an 3.0 girişe normal flash bellek taktım, onu da okumadı. USB 3.0 sürücüsünü de güncelledim yine bir şey değişmedi. Anlamadım gitti. Virüs programı mı engelledi acaba diye düşünüp devre dışı bıraktım denedim yine bir şey değişmedi. Kafayı yiyeceğim :S
  • quote:

USB 3.0 kablosu bozulmş olabilir.! Başka USB 3 aygıt takıp denemek gerek anlamak için

Birde USB kablosunun ucundaki metal yerine elinle sıktır içe doğru ezilsin..
  • sistem geri yukleme yapip deneyin birde..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: code7

sistem geri yukleme yapip deneyin birde..

Arkadaşın dediğini yapın...

Sorun Chipset , Usb drivelerinde. .
  • quote:

quote:

USB 3.0 kablosu bozulmş olabilir.! Başka USB 3 aygıt takıp denemek gerek anlamak için

Yok, aynı kabloyla usb 2.0 girişine bağlayınca çalışıyor, kabloda ya da girişte sorun yok. Her şey bugünkü taramadan sonra oldu, yeniden başlattı görmez oldu diski.

Sistem geri yükleme deneyeceğim evet başka çözüm yoksa.
  • quote:

quote:

quote:

Yok, aynı kabloyla usb 2.0 girişine bağlayınca çalışıyor, kabloda ya da girişte sorun yok. Her şey bugünkü taramadan sonra oldu, yeniden başlattı görmez oldu diski.

Sistem geri yükleme deneyeceğim evet başka çözüm yoksa.

Alıntıları Göster
    Başka çözüm yolu kalmadı..

Var aslında Chipset driveri kaldırıp sonra kurmak onla uğraşmak zor en iyisi sistem geri yükleme ;

Kabloda sorun varsa diye öyle demiştim bendede bazen oluyorda...

• quote:

Başka çözüm yolu kalmadı..

Var aslında Chipset driveri kaldırıp sonra kurmak onla uğraşmak zor en iyisi sistem geri yükleme ;

Kabloda sorun varsa diye öyle demiştim bendede bazen oluyorda...

Alıntıları Göster
    Yaptım sistem geri yükleme. Ve taktım gördü. Fakat diskle bir şey yapınca örneğin diskten film açınca diske dosya falan atarken kısa bi süre sonra disk bağlantısı kopuyor. Çıkarıp takıyorum görüyor sonra yine aynı. 2.0 portta böyle bir sorun yok. Masaüstü bilgisayarımın 3.0 portuna takıp dosya falan yazdım onda da sorun yok. Laptoptaki 3.0 porta flash disk takıp dosya yazdırdım onda da sorun yok. Ne saçma bir şeydir anlamadım gitti :S

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JWS -- 9 Mayıs 2012; 18:58:20 >

• quote:

Yaptım sistem geri yükleme. Ve taktım gördü. Fakat diskle bir şey yapınca örneğin diskten film açınca diske dosya falan atarken kısa bi süre sonra disk bağlantısı kopuyor. Çıkarıp takıyorum görüyor sonra yine aynı. 2.0 portta böyle bir sorun yok. Masaüstü bilgisayarımın 3.0 portuna takıp dosya falan yazdım onda da sorun yok. Laptoptaki 3.0 porta flash disk takıp dosya yazdırdım onda da sorun yok. Ne saçma bir şeydir anlamadım gitti :S

HDD'nin USB 3.0 girişinde sorunda olabilir..
  • quote:

quote:

HDD'nin USB 3.0 girişinde sorunda olabilir..

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar merhaba bugün BİM den 1 TB Samsung M3 USB 3.0 siyah HX-M101TCB/G aldım.. İlk taktım bilgisayara veri yüklerken dondu kaldı, çıkardım bilgisayarı başlatıp yeniden taktım görmedi.. Aygıtlar altında görünüyor, Ama bilgisayarım içinde görünmüyor.. Bilgisayar yönetiminden disk yönetimi açıyorum orda var, herşeyi normal gösteriyor.. 3-4 bilgisayarda denedim yine görünmüyor.. Yazılımı güncelle diyorum yazılımda günce... Aşağıda ki hatayı veriyor yardımcı olursanız sevinirim..

USB 3.0'dan Harici Diski Görmüyor

• quote:

Orijinalden alıntı: ßeyaßan

quote:

Hocam bu sorun bende de var. USB 3.0 Kablolu hdd, USB 3.0 girişine takılınca okumuyor. USB 3.0 Driver yükledim ama olmadı :S

Chipset driveri bulamadım yardımcı olur musunuz? nereden bulabilirim ?

• quote:

Orijinalden alıntı: arycanda66

quote:

Orijinalden alıntı: ßeyaßan

quote:

Hocam bu sorun bende de var. USB 3.0 Kablolu hdd, USB 3.0 girişine takılınca okumuyor. USB 3.0 Driver yükledim ama olmadı :S

Chipset driveri bulamadım yardımcı olur musunuz? nereden bulabilirim ?

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar Merhaba,
    1-2 gündür bende benzer bir sorunla uğraşıyorum. Windows 8
    Harici diskte taksam da ufak usb belleklerde taksam da USB yığın depolama aygıtı diye birşey görüyor ve hatalı olduğunu bildirir aşağıdaki iletiyi alıyorum.
    Windows 8 kullanan arkadaşlardan biri c:\Windows\System32\Drivers\usbstor.sys bu dosyayı veya kendisi bir harici disk taktığında hangi driver dosyasını kabul ediyorsa o dosyayı bizlerle paylaşabilir mi? Tşk.

Windows bu donanım için aygıt sürücüsü yükleyemiyor. Sürücü bozuk ya da eksik olabilir. (Kod 39)

{Aygıt Sürücüsü Yüklenemiyor}
    %hs aygıt sürücüsü yüklenemedi.
    Hata Durumu : 0x%x

• quote:

Orijinalden alıntı: xxqwertyxx

Arkadaşlar Merhaba,
    1-2 gündür bende benzer bir sorunla uğraşıyorum. Windows 8
    Harici diskte taksam da ufak usb belleklerde taksam da USB yığın depolama aygıtı diye birşey görüyor ve hatalı olduğunu bildirir aşağıdaki iletiyi alıyorum.
    Windows 8 kullanan arkadaşlardan biri c:\Windows\System32\Drivers\usbstor.sys bu dosyayı veya kendisi bir harici disk taktığında hangi driver dosyasını kabul ediyorsa o dosyayı bizlerle paylaşabilir mi? Tşk.

Windows bu donanım için aygıt sürücüsü yükleyemiyor. Sürücü bozuk ya da eksik olabilir. (Kod 39)

{Aygıt Sürücüsü Yüklenemiyor}
    %hs aygıt sürücüsü yüklenemedi.
    Hata Durumu : 0x%x

Alıntıları Göster
    cozum bulan oldumu

• quote:

Orijinalden alıntı: hakkım

cozum bulan oldumu

Alıntıları Göster
    Konuyu birde ben hortlatayım.

Asus crosshair v formula z anakarta sahibim. Elimde usb 3.0 bir flashdisk var. Bilgisayarın usb 3.0 portlarında bu flash çalışmıyor. 2.0 da ise sıkıntı olmuyor. Başka bir flash diski 3.0 portlarına taktığımda onlar da çalışıyor.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.