Şimdi Ara

USB 3.0'dan Harici Diski Görmüyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
31.130
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bu adresi bir incelemenizi tavsiye ederim.

Şimdiden kolay gelsin aynı sorun yaşayan bütün arkadaşlara

https://www.youtube.com/watch?v=ISR0wGXJb_Q
  •  USB 3.0'dan Harici Diski Görmüyor
    SamsungM3 Portable usb disk Vista sp2 'de Bilgisayar altında görünmüyor
    Fakat Aygıt yöneticisi sorunsuz bağlantı gösteriyor
    Ayrıca disk mngmt de isimsiz ve seçeneksiz olarak gözükmekte ...

Would be apreciated if answered ? Thnxes/cheers
     USB 3.0'dan Harici Diski Görmüyor

• usb 3.0 flash var laptopun 3.0 soketine takıyorum görmüyor.2.0 a takıyorum görüyor.usb 3.0 lar çalışıyor ancak flash diski görmüyor bu nası bi saçmalıktır yardımcı olurmusunuz
  • Kesin çözümDiskPart
  • hakkım H kullanıcısına yanıt
    http://www.youtube.com/watch?v=8TQ1RpToSsk
  • quote:

Orijinalden alıntı: adrenaline_68

usb 3.0 flash var laptopun 3.0 soketine takıyorum görmüyor.2.0 a takıyorum görüyor.usb 3.0 lar çalışıyor ancak flash diski görmüyor bu nası bi saçmalıktır yardımcı olurmusunuz

Aynı soruna çözüm arıyorum arkadaşlar var mıdır bilen bi yardım etseniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir hortda benden :) Kablonuzu değiştirin arkadaşlar. Aynı sorun bende de vardı tesadüf arkadaşın kablosu ile 3.0 a taktım ve çalıştı. Taktığım kabloda benim kablodan daha kötü bir kablo idi.
  • benım hardısk format attıkdan sonra usb 2,0 larda gozukuoyr usb 3,0 da gozukmuyordu .pc sony vaıo ..cozum yolu vsıonun kendı sıtesınden Renesas Electronics USB 3.0 Host Controller (Windows 7 64bit) ındırıp kurunca sorun halloldu
  • geç oldu ama güç olmasın arkadaşlar 3.0 portuna bende 3.0 usb taktım gormedı ve söyle bir yolla çözdüm olayı.

aygıt yöneticisini---- evrensel veri seri yolu denetleyicileri ----- usb kök hub (usb 3.0) buna sol tıkla iki kere ve aç -----açılan pencerede güç yönetimi----işaretli olan güç kazancı sağlamak için bilgisayar bu aygıtı kapatsın seçeneğini kaldır.

hepsi bu kadar flaş takılı ise çıkar geri tak. görecektir...
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmet_g

geç oldu ama güç olmasın arkadaşlar 3.0 portuna bende 3.0 usb taktım gormedı ve söyle bir yolla çözdüm olayı.

aygıt yöneticisini---- evrensel veri seri yolu denetleyicileri ----- usb kök hub (usb 3.0) buna sol tıkla iki kere ve aç -----açılan pencerede güç yönetimi----işaretli olan güç kazancı sağlamak için bilgisayar bu aygıtı kapatsın seçeneğini kaldır.

hepsi bu kadar flaş takılı ise çıkar geri tak. görecektir...
    Eyvallah, sorunu çözdüm sayenizde.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.