Şimdi Ara

Flash bellek almayı düşünüyorum, bi bakar mısınız?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
306
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, yakın bir zamanda usb 3.0 özellikli bir flash almayı düşünüyorum. Kullanışlı olmalı ve fazla ısınma yapmamalı. Alırken neye dikkat etmeliyim, önereceğiniz herhangi bir özellik ya da ürün var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi koraygs -- 20 Ağustos 2013; 22:00:10 >

• quote:

Orijinalden alıntı: koraygs

Merhaba, yakın bir zamanda usb 3.0 özellikli bir flash almayı düşünüyorum. Kullanışlı olmalı ve fazla ısınma yapmamalı. Alırken neye dikkat etmeliyim, önereceğiniz herhangi bir özellik ya da ürün var mı?

http://www.vatanbilgisayar.com/Flash%20Bellek/kingston-dt100g316gb-16gb-datatraveler-100-g3-usb-30-bellek/productdetails.aspx?I_ID=68062

bu yeterlidir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 21 Ağustos 2013; 0:08:18 >

• quote:

Orijinalden alıntı: koraygs

Merhaba, yakın bir zamanda usb 3.0 özellikli bir flash almayı düşünüyorum. Kullanışlı olmalı ve fazla ısınma yapmamalı. Alırken neye dikkat etmeliyim, önereceğiniz herhangi bir özellik ya da ürün var mı?

Eğer yazma ve okuma hızları senin için önemliyse sandisk extreme alacaksın 32 ve 64 gb ihtiyacına göre
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.