Şimdi Ara

Flash bellekten format atarken başa sarıyor !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
4.151
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba Flash belleği boot haline getirdim ve win 7 dosyalarını attım tam yüklenirken otomatik yeniden başlatma geldiğinde formatı tekrar başa sardı cd olduğunda bu olmuyor kaldığı yerden devam ediyor fakat flashta daha öncede böyle bi sorunla karşılaşıp halletmiştim fakat nasıl hallettiğimi hatırlamıyorum bilen varsa lütfen yardım ??

• Merhaba ,
    Hocam benimde aynı sorun vardı çözüm şöyle bak şimdi sen boot olarak ayarladın önyüklemeyi dosyalar kopyalandı daha sonra o yeniden başlatırken flashı çek usb girişinden o windows7 kurulum yerine gelicek hani 4 tane renk birleşiyorsa orası gelicek orda yeniden tak sonrasını yaparsın zaten kolay gelsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: metallica35

Arkadaşlar merhaba Flash belleği boot haline getirdim ve win 7 dosyalarını attım tam yüklenirken otomatik yeniden başlatma geldiğinde formatı tekrar başa sardı cd olduğunda bu olmuyor kaldığı yerden devam ediyor fakat flashta daha öncede böyle bi sorunla karşılaşıp halletmiştim fakat nasıl hallettiğimi hatırlamıyorum bilen varsa lütfen yardım ??

@StoryBro nin söylediği gibi, kurulum sırasında ilk kez yeniden başlattığı zaman pc yi, usb yi çıkaracaksın yada biosdan first boot device i tekrar eski konumuna getireceksin, flash i çıkardıktan sonra tekrar takman gerekmez zaten kurulum için gerekli dosyaları yüklemiş durumda oluyor.
  • Çok sağolun arkadaşlar işe yaradı bende şimdi siz diyince hatırladım zaten :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.