Şimdi Ara

Flash Disk olarak SanDisk mi Kingston mu Toshiba mı ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
21.484
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: pebblle

bende flash disk alıcam. araştırmalarıma göre bigboy sandisk ve toshiba alınabilecek en iyi markalar... bu 3 ü hakkında bilgi sahibi olanlar bize tavsiyede bulunabilirler mi acaba

Buyrun burada flash disklerle ilgili inceleme mevcut. Yararlı olabilir.

USB Flash Disklere Toplu Bakış - 10 Markadan 25 Ürün Bir Arada! Tıklaaaa!!!

• kingston ların kapakları çabuk gevşio onun haricinde bende problem yok
  • teşekkürler DEJAAY
  • Sandisk cruzer micro 2 gb aldım. Daha bir hafta olmadan sadece 1 kere 1.5 gb'lık dosya attım. Dışındaki kaplaması durup dururken çıktı. Şimdi pc'ye takıyorum. Driver'ı yüklüyor ama aygıt başlatılamadı hatası veriyor. Boştan yere gitti 30 ytl..!
  • Ben Toshiba 2 GB U3 aldım. KDV dahil 39 YTL ye mal oldu. Sorunsuz çalışıyor, hızı da fena değil, küçük ve güzel bir dizaynı var, taşıma kordunu kapağını da içerisine aldığı için kapağın kaybolma olasılığı da yok.
    Tavsiye ederim.
  • Elektronik.......
    Şans işi birazda :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: cahid

Sandisk cruzer micro 2 gb aldım. Daha bir hafta olmadan sadece 1 kere 1.5 gb'lık dosya attım. Dışındaki kaplaması durup dururken çıktı. Şimdi pc'ye takıyorum. Driver'ı yüklüyor ama aygıt başlatılamadı hatası veriyor. Boştan yere gitti 30 ytl..!

Dostum sorununu ayrıntılı olarak, http://forum.donanimhaber.com/m_12467470/mpage_1/key_//tm.htm#12467470 buraya yazarsan yardımcı olabilirim. Buranın konusu dağılmasın
  • quote:

Orjinalden alıntı: pompera

Elektronik.......
    Şans işi birazda :)

Tamamen katılıyorum..! Aynı marka donanımda hiç sorun yaşamayanlar olduğu gibi başını problemlerden kaldıramayanlar da var fazlasıyla.. Ama şu da var ki şu ana kadar kullandığım donanımlardan birinde ilk defa bu boyutta bir sorun yaşadım..!
  • Biraz daha açalım :)
    Hayat zaten şans değilmi?
    Tamamen "tevakuf"
  • quote:

Biraz daha açalım :)
    Tamamen "tevakuf"

tevafuk değil miydi, o?
    Bu arada ben de almayı düşünüyorum, sanırım SanDisk 2GB alacağım...
  • tevafuk... :)
    Klavyem sürçmüş doğrusunu yazmışsın :)
    extrem sandisk al daha iyi...

quote:

Orjinalden alıntı: phm

quote:

Biraz daha açalım :)
    Tamamen "tevakuf"

tevafuk değil miydi, o?
    Bu arada ben de almayı düşünüyorum, sanırım SanDisk 2GB alacağım...

• kıngston
  • KİNGSTON U3

AYIRICA UNUTMAYIN İLK 5YIL GARANTİYİ KİNGSTON VERDİ
  • U3 NEDİR DİYE SORULAR GELMİŞ U3:

USB Disklerdeki "U3" Kavramı Nedir?

Testimizdeki bazı diskleri incelerken, "disk U3 sistemini destekliyor" şeklinde ifadeler kullandığımızı farkedeceksiniz. Burada bahsettiğimiz U3, öncelikle Sandisk tarafından geliştirilmiş bir sistem. Sistemin amacı, çok kullandığınız uygulamaları, kendi ayarlarınızla birlikte USB diskinize kaydedip yanınızda taşıyabilmeniz. Yani U3 diskinize kendi web tarayıcınızı, dosya yöneticinizi, şifreleme programınızı, dosya sıkıştırma uygulamanızı ve diğerlerini kuruyorsunuz ve ayarlıyorsunuz, bütün bu uygulamalar ve ayarlarınız, U3 diskinizi taktığınız her bilgisayarda aynı ayarlarla elinizin altında oluyor. U3 sistemi, diskin takıldığı bilgisayardaki uygulamaların ayarlarını bozmuyor ve diski çıkarttığınızda geriye dosya bırakmıyor. Dolayısıyla, kendinize tüm gerekli uygulamaların yer aldığı bir U3 disk hazırlarsanız, çalışma ortamınız gittiğiniz her yerde elinizin altında olabiliyor.

U3'ü kullanabilmek için bu sisteme özel uygulamalar kullanmanız gerekiyor. Bu uygulamaları, U3 Software Central isimli bir merkezi web sitesinden çekiyorsunuz. Hemen hemen tüm önemli yazılım araçlarının, U3'e uyarlanmış halleri mevcut. U3 yazılımlarının büyük kısmı ücretsiz, bir kısmı da shareware olarak sunulmakta.

U3 diski sisteminize taktığınızda, bilgisayarınıza bir değil iki disk eklenmiş gibi görünüyor. Bunlardan birisi genelde sanal bir CD-ROM, diğeri de bildiğiniz USB disk. Sanal CD-ROM içinde, U3 sisteminin çalışması için gerekli yazılımlar bulunmakta. Diskin depolama kısmını formatlasanız bile gerekli yazılımlar bu alandan tekrar kurulabiliyor. Yalnız unutmayın, U3 uygulamaları tüm bilgilerini USB diskin depolama kısmında tutuyorlar, sabit diske veri yazmıyorlar. U3 diskinizi formatlarsanız, o diske kurduğunuz tüm uygulamalar ve o diskle çalışarak yarattığınız dosyalar silinecektir. Neyse ki U3 kullanım menüsünde yedekleme seçenekleri de var.

Güzel bir detaysa, bu karmaşık yapısına rağmen U3 disklerin sistemi açmak için bootable şekilde formatlanabiliyor olmaları.

Eğer biz dizüstü bilgisayar sahibi olamıyorsanız, ya da yanınızda dizüstü taşımamanız gerekiyorsa, hatta hiç bilgisayar sahibi değilseniz, U3 kişiseltirilmiş bir bilgisayar deneyimini yanınızda taşımanızı sağlıyor. Örneğin öğrenciyseniz, U3 destekli bir sürücü içinde kendi uygulamalarınız, kendi bookmarklarınız, kendi e-mail hesaplarınızı içeren e-mail istemcinizle başlı başına kendi çalışma ortamınızı yaratıp, okulun bilgisayar laboratuarında başına oturduğunuz PC'de direkt alıştığınız ortamı oluşturabilirsiniz. Kısacası, U3 öyle herkesin gerek duyacağı bir özellik değil, tipik bir ev kullanıcısı için hiç bir şey ifade etmeyecektir, ama çok gezen profesyoneller ya da kişisel bilgisayarından öğrenciler için ideal bir çözüm olabilir.

Darkhardware.com "alıntısıdır"

U3 gerçekten çok güzel bir sistem ben Toshiba u3 aldım kullanıyorum aslında kingston'ın u3 de varmış hızına falan da baktım toshiba daha yüksek diye onu aldım u3 sistemi tam benim aradığım bir sistem alacaksanız benim gibi programcıysanız u3 destekli bellekler alınız...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi balticstorm -- 18 Haziran 2007; 19:19:16 >

• tabi toshiba u3 hız olarak o kadar da önde değil onu kabul edelim... Hız olarak fiyat olarak emektar OCZ de iyi bir ürünle gelmis OCZ RALLY 2 fiyat olarak falan uygun bir bakın metal ve ince bir ürün

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi balticstorm -- 18 Haziran 2007; 19:30:56 >
  • hız estetik kalite olarak sandısk
    özellik olarak u3 ten dolayı toshiba
  • valla san disk aldım bozuldu..bende kıngston aldım
  • Sağlamlık ve performans olarak sandisk. Fiyat performans olarak toshiba U3 ( ben de 4gb lığını kullanıyorum Gayet memnunum), Kingston için se bir türlü ısınamadım.
  • Dün ben de 1GB Sandisk Cruzer Micro aldım. Carrefour'dan 19ytl'ye. Çok şık, estetik bir alet. Hızını denemek için bir test yaptım. Bilgisayardan Usb'ye saniyede yaklaşık 4.8 mb, usb bellekten harddiske saniyede 16mb yazabiliyor. 1GB'lık bir model için bu hız yeterli diye düşünüyorum. Daha büyük kapasitesi olan bir usb bellek alınması düşünülüyorsa daha hızlı marka ve modellere bakılabilir. Kısacası şimdilik memnunum.
  • Toshiba yenii aldımm2GB
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.