Şimdi Ara

Flash Disk olarak SanDisk mi Kingston mu Toshiba mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
21.484
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ben 2GB bellek alıyorum da Acaba Kingston DataTraveller mi alsam yoksa SanDisk CruzerMicro mu alsam yada Toshiba mı alsam (u3) hangisi daha kaliteli ve kullanışlı... Kingston ürünleri kullandım memnunum SanDisk kullanmadım ve Toshiba kullanmadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi balticstorm -- 28 Mayıs 2007; 19:36:33 >

• Yani bir de ürünlerin dış yüzeyi nasıl kaliteli mi acaba... Veya hangisi daha kaliteli...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi balticstorm -- 28 Mayıs 2007; 19:48:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: balticstorm

Yani bir de ürünlerin dış yüzeyi nasıl kaliteli mi acaba... Veya hangisi daha kaliteli...
    Hocam ben de Sandisk Cruzer Micro var. Gayet güzel bir bellek. Dışı için 3 farklı renk bulunmakta ve bunlar her bellekte standart olarak geliyor. Sen bir gün pembe, bir gün mavi takabilirsin. Çok estetik duruyor zaten. Gayette küçük. Ayrıca hızı da okuma 16 MB/s, yazma 8 MB/s. Yani iyi. Ben Sandisk derim, (Kingston ı salla. Çok yavaş bellek)
  • quote:

Orijinalden alıntı: xxL_aq

Hocam ben de Sandisk Cruzer Micro var. Gayet güzel bir bellek. Dışı için 3 farklı renk bulunmakta ve bunlar her bellekte standart olarak geliyor. Sen bir gün pembe, bir gün mavi takabilirsin. Çok estetik duruyor zaten. Gayette küçük. Ayrıca hızı da okuma 16 MB/s, yazma 8 MB/s. Yani iyi. Ben Sandisk derim, (Kingston ı salla. Çok yavaş bellek)

Alıntıları Göster
    ayrıca sandisk cruzer micro 'nun dış yüzü tamamiyle metal olduğu için hepsinden daha dayanıklıdır. özellikle çabuk kırılan plastik kasalı belleklerden şikayet edenler için. (mesela kingston)

• quote:

Orijinalden alıntı: command_4

ayrıca sandisk cruzer micro 'nun dış yüzü tamamiyle metal olduğu için hepsinden daha dayanıklıdır. özellikle çabuk kırılan plastik kasalı belleklerden şikayet edenler için. (mesela kingston)

Alıntıları Göster
    Sandisk güzel.Kingston'da güzel.Ben kullanıyorum.Memnunum.Ama bence sandisk al.Daha estetik.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Razer

Sandisk güzel.Kingston'da güzel.Ben kullanıyorum.Memnunum.Ama bence sandisk al.Daha estetik.

Alıntıları Göster
    SanDisk'in dış yüzeyi metal mi? Ben ya Toshiba'ya da ilgi sardım U3 serisi yazılım falan varya... Kingston'ı zaten eledim hız olarak diğerlerinden yavaş... Sandisk ve Toshiba eşit galiba... ya SanDisk ya Toshiba...
  • quote:

SanDisk'in dış yüzeyi metal mi? Ben ya Toshiba'ya da ilgi sardım U3 serisi yazılım falan varya... Kingston'ı zaten eledim hız olarak diğerlerinden yavaş... Sandisk ve Toshiba eşit galiba... ya SanDisk ya Toshiba...

Alıntıları Göster
    ben kingston derim dışının saglamlıgından çok işlevi önemli benim için ve bazı arkdasların dediği gibi de çabuk hasar görebilcek dış kaplaması yok...
  • quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: balticstorm

evet sandisk'in usb portundan başlayarak kasanın tamamı metal ve deforme olmuyor. çalıştığım ortam itibariyle kötü saklama ve kullanma koşullarına son derece dayanıklı

örnek olarak üzerinden araba geçti, kaç kere yere düşürdüm, üzerinde bir çizik ve deformasyon yok. tavsiye ederim.

• Kingston iyi bir marka fakat DT'ın hızı yavaş. Ben SanDisk veya TOSHIBA'YI Görüyorum yakın olarak kendime... Büyük ihtimal TOSHIBA alacağım U3 yazılımları falan desteklediği için benim bayağı bir hoşuma gitti evet SanDisk kaliteli iyi bir ürün fakat U3 yazılıma dayalı bir disk olduğu için kendime onu yakın görüyorum. aynı özellik Sandisk'te olsaydı onu alırdım. Sonuçta Kingston ve Sandisk Toshiba ürünleri kullanmış birisi olarak hepsi köklü kaliteli markalar. Kingston ve TOSHIBA Japon malı. SanDisk Amerikan malı galiba veya Japon mu bilmiyorum.... Ama bu markaların hepsi çok kaliteli onu da belirteyim bu markaların birçok ürününü kullandım ve hiçbir problem yaşamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: kadirguven

Kingston iyi bir marka fakat DT'ın hızı yavaş. Ben SanDisk veya TOSHIBA'YI Görüyorum yakın olarak kendime... Büyük ihtimal TOSHIBA alacağım U3 yazılımları falan desteklediği için benim bayağı bir hoşuma gitti evet SanDisk kaliteli iyi bir ürün fakat U3 yazılıma dayalı bir disk olduğu için kendime onu yakın görüyorum. aynı özellik Sandisk'te olsaydı onu alırdım. Sonuçta Kingston ve Sandisk Toshiba ürünleri kullanmış birisi olarak hepsi köklü kaliteli markalar. Kingston ve TOSHIBA Japon malı. SanDisk Amerikan malı galiba veya Japon mu bilmiyorum.... Ama bu markaların hepsi çok kaliteli onu da belirteyim bu markaların birçok ürününü kullandım ve hiçbir problem yaşamadım
    kingston u3 al fiyatlarıda düştü internetten yeni yazılımınıda yüklersen gayet iyi oluyo açıldığında bir ekran çıkıyor yeni firmware'den sonra oda kayboluyo

• quote:

Orijinalden alıntı: kadirguven

Kingston iyi bir marka fakat DT'ın hızı yavaş. Ben SanDisk veya TOSHIBA'YI Görüyorum yakın olarak kendime... Büyük ihtimal TOSHIBA alacağım U3 yazılımları falan desteklediği için benim bayağı bir hoşuma gitti evet SanDisk kaliteli iyi bir ürün fakat U3 yazılıma dayalı bir disk olduğu için kendime onu yakın görüyorum. aynı özellik Sandisk'te olsaydı onu alırdım. Sonuçta Kingston ve Sandisk Toshiba ürünleri kullanmış birisi olarak hepsi köklü kaliteli markalar. Kingston ve TOSHIBA Japon malı. SanDisk Amerikan malı galiba veya Japon mu bilmiyorum.... Ama bu markaların hepsi çok kaliteli onu da belirteyim bu markaların birçok ürününü kullandım ve hiçbir problem yaşamadım
    256 mb, 1 gb ve 2 gb lik usb bellek kingston kullandım. yanı sıra üç tane de kingston marka ram kullandım. diyebilirim ki kingston bellek konusunda harikadır. 6 tane kingston ürün kullandım hi. birinde sorun yaşamadım. ayrıca piyasadaki en güzel görüntüye sahip usb bellek kingstondur

• quote:

Orijinalden alıntı: kahve

256 mb, 1 gb ve 2 gb lik usb bellek kingston kullandım. yanı sıra üç tane de kingston marka ram kullandım. diyebilirim ki kingston bellek konusunda harikadır. 6 tane kingston ürün kullandım hi. birinde sorun yaşamadım. ayrıca piyasadaki en güzel görüntüye sahip usb bellek kingstondur

Alıntıları Göster
    sandisk iyidir...
  • quote:

Orijinalden alıntı: pompera

sandisk iyidir...

Alıntıları Göster
    Bende Sandisk Cruzer Micro 1 Gb Usb Bellek Var Çok Memnunum Tavsiye Ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: XXXBuRaKsSXXX

Bende Sandisk Cruzer Micro 1 Gb Usb Bellek Var Çok Memnunum Tavsiye Ederim

Alıntıları Göster
    Toshiba da iyidir...
  • quote:

Toshiba da iyidir...

Alıntıları Göster
    Toshiba 5 yıl garanti veriyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: entuna

Toshiba 5 yıl garanti veriyor.

Alıntıları Göster
    Bazıları ömür boyu garantili ama servisini araki bulasın
  • quote:

Bazıları ömür boyu garantili ama servisini araki bulasın

Alıntıları Göster
    A-DATA PD02 MYFLASH 4GB USB2.0 MEMORY bide buna bak derim.
    Yada diğer arkadaşlardan yorum isteyelim.
    Ben bunu almayı düşünüyom
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahmut_shakar

A-DATA PD02 MYFLASH 4GB USB2.0 MEMORY bide buna bak derim.
    Yada diğer arkadaşlardan yorum isteyelim.
    Ben bunu almayı düşünüyom

Alıntıları Göster
    kingston
  • quote:

Orijinalden alıntı: KENZOOvet

kingston

Alıntıları Göster
    corsair 10 yıl garanti su gecirmezlik bıraz pahalı ama hakkını verıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: theunforgettable

corsair 10 yıl garanti su gecirmezlik bıraz pahalı ama hakkını verıyor

Alıntıları Göster
    [Deleted by Admins]
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.